Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülők magassága mennyire számít a gyerek magasságánál? Nálatok pl? Itt magas gyerekek lesznek?
Nálatok a szüleid milyen magasak és te milyen magas lettél? Ezek elvileg összefüggnek, nem? Azért kérdezem, mert a párommal három éve vagyunk együtt és szeretnénk gyerekeket már, amin megbeszéltük hogy elkezdünk dolgozni.
Viszont 181 cm vagyok, ő 197 cm. És nekem igazából őelőtte elég nehéz volt párt találni, mert egyrészt sok férfinak nem tetszenek az ilyen magas nők, másrészt nekem sem nagyon a tőlem kisebbek, vagy a 185 alattiak. A párom meg azt mesélte, hogy neki egyáltalán nem számít a magasság nőknél (volt több mint 40 centivel alacsonyabb nővel is), de mégis a legtöbb 170 cm alatti nő elutasította őt ismerkedéskor, hogy túl magasak már neki.
Ha lehetne ilyet beállítani, azt szeretném ha a fiaink ilyen 190 cm körüliek, a lányaink meg 170 cm körüliek lennének, mert mindketten azt látjuk saját tapasztalatok miatt, hogy sokszor szívás túl magasnak lenni (nem csak párkeresésben).
26/N, 32/F
Az én apám 162 centi volt, anyám 152.Én 158 centi lettem.
A volt Férjem 190 centi, a lányunk jelenleg 166 centi 13 évesen.
Ha jól emlékszem arra, amiket olvastam, akkor a magasság az főképp az apától "jön", különösen fiúgyermek esetén. Nálunk édesapám 192-3 centi körül van, anya pedig 172-3 körül, én pedig 174 centi lettem.
Ez alapján szerintem nektek a lányaitok is biztos valami 176-180 centis mezőben fognak mozogni, fiúk pláne.
Nem sok köze van, nálam senki nem érte el a 170cm-t.-
És én 190cm lettem, Anyám nagyon sok vitamint adott nekem.
Esélyes, hogy magasak lesznek a gyerekek, de nyilván nem 100%.
Pl. nagypapám 197 cm volt, apu csak 176, de az öcsém 195 cm. Én 170 cm vagyok (nő), anyu 163 cm. Szóval bármi lehet.
Számít, de attól is függ, hogy a gyerek lány vagy fiú lesz.
Nálunk anyu 170 centi, apám 193, én vagyok a fiatalabb- 175 centi vagyok 14 éves korom óta, tesóm 179, ő az idősebb, mindketten nők vagyunk. Én szeretek magas lenni, de bőven elég a 175, több nem akartam lenni soha, viszont alacsonyabb sem lennék semmiképp.
A férjeméknél, anyuka 165 centi, apuka 175 centi volt, a férjem 190 centi lett. Nekem szerencsém is volt, a férjemnek tetszik, hogy magas vagyok, a családjában mindenki sokkal alacsonyabb nála, 2 lánytestvére van, mindkettő 160 centi körül van.
Édesanyám 150 centi, a mai napig szoktam szidni, mikor nem találok magamra ruhát, mert olyan picike vagyok (156). :)
Apa viszont magas, mégsem ragadt rám sajnos.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!