Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok ti mit tennetek ha kiderulne h a ferjnek hazassag alat, gyereket szult neki egy nő?
Ferjemmel 8 eve vagyunk eggyut.a 6.-nal volt melypont es kulon mentunk 4-5 hora.mindkettonknek volt valakije(biztos voktam benne h volt neki,de bizonyitani nem tudtam)az enyem kiderult.
Majd 2 evre ra lattam a no profiljan (akit sejtettem h volt neki mert mindig is tartottak a kapcsolatot,diakkori platoi szerelme)
a gyerekeket(iker lanyok,(profilon szulinapi zsur.)kiszamolasbol kovetkeztettem,a fogantatas pont arra az idore esik mikor kulon voltunk )
Ferjemet kerdezve tagadott mindent,mai napig is tagad!!
Szakitani v elhagyni nem akart es bizonyitek ill.beismeres nelkul en sem.
Eltelt azota egy ev es (meg mindig nem hagy nyugodni a dolog)megint latom cseten h beszelnek pl:
-kinyir az asszony!
-miert meg mindig azt hiszi,h a szeretod vok es a gyerekeim a tied?
Masrol is persze.de bizonyitek ott sincs.
De a kicsik rettenet hasonlitanak ferjemre!
Koszonom a valaszokat.
Szoval szerintetek is hidjek a megerzesemben?
Nem lehet,hogy túlragozod?
Nem ismerem fèrjed anyagi helyzetét,de ahiva odacsinálok 2 babát(mert ikrek) oda azèrt fizetni is kell.
A másik:szerinted ha az övé lenne,nem akarna róluk gondoskodni,megismerni őket?
A harmadik:külön voltatok,azt csinált amit akart. És ha te neked csúszott volna be a baba? Csak amiatt ne jött volna veled össze?
Ha én a férjed helyébe lennék és egy évig ezzel zaklatnál,hát tuti kidobnálak.
Pontozz le nyugodtan
7-meg en sem vok tisztaban az anyagi ,helyzetevel.valalkozo!igy meg azt sem tudom mikor hol van.
Lehet,h kulon voltunk,de akkor miert akart bekulni?
Mivel eleg fura,nagyon nehez vele veszekedni,mert o az aki hisztizik mindig en meg hallgatom.nem igen zaklatom ezzel a temaval!
Es az en hazamban lakunk ugyhogy neki kellene mennie!
Igen van egy fiunk.
Imadja,de nem sok idot tolt vele sem.
En 33.o 35.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!