Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma azzal az ötlettel, hogy segítsünk idejutni nepáli/nigériai nőket, hogy kapcsolatba kerüljenek egyedülálló férfiakkal?
Rengeteg egyedülálló férfi van Magyarországon és Európában, aki nem talál semmilyen párt, tehát nem válogat, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Lehetséges, hogy ha egyszerűen több eladósorban lévő nő lenne, illetve ha a nők jobban támaszkodnának a férfiakra életszínvonal szempontjából, ezek a férfiak is párhoz jutnának és mindenki boldogabb lehetne.
A nőket nem zaklatnák, a most egyedülálló férfiak meg boldogan élnék családi életüket és még több gdp -t is termelnének.
#181! Ilyen sz.r kifogást se hallottam még 🤣 Maradjunk annyiban, hogy az se megy, hogy profilt válts, amikor kamu választ írsz magadnak.
Ne álmodozz, neked sose lesz magyar nőd. Inkább írogass szorgosan a feketének, akivel állítólag matcheltél. És nyisd ki jól a pénztárcádat, mert biztos lehetsz benne, hogy jól lehúznak, de továbbra is szűz maradsz.
179, ha idehozunk 1 millió (gondolom fiatal, jó alkatú, szép arcú, hisz alább incel nem ad) nőt, akkor is több lesz a magyar nő. Mitől látja kevésbé az adott néger hölgy, hogy lenne jobb opciója? Miért szűnne meg a feminizmus? Főleg úgy, hogy ez (ha be is igazolódna a gondolatod, bár továbbra se tartom reálisnak), hogy x Nigéria nő bejön, aki nem ismeri az egyenjogúságot és valamiért nem veszi észre, hogy jogfosztott, vagy ez egyáltalán nem zavarja, ismét csak erre az egy generációra oldja meg a nyavajáitokat, hiszen a gyerekek már itt nőnek fel és itt szocializálódnak. A jövő incelein ez akkor nem sokat segít.
Mert a nők attól nem fognak vágyni a dagadt Gézára, a foghíjas Ferire, meg a csúnya Csabára, hogy csak ők maradtak. Mivel önfenntartóak és nem terveznek olya valakivel lefeküdni, aki nem vonzza őket, hát egyedül maradnak. A többség vesz magának háziállatot és/vagy összeköltözik egy barátnőjével, testvérével, hobbikat keres, vagy egyszerűen egyedül megoldja a gyerek kérdést magának egy vad éjszakán. És kész.
Ennyi a valóság.
"Persze. A nőknek adjunk meg mindent és figyeljünk rá, hogy még véletlenül se veszítsenek a királykisasszonyi helyzetükből az életükben még akkor se, amikor ettől függetlenül is életük nagy lehetőségét kapták meg."
Aha ... megvan ! Szexrabszolgat akarsz , nem csaladot! Azt szeretned , hogy teljesen ki legyenek neked szolgaltatva...
Te beteg allat ! El se merem kepzelni mit tennel ha ilyen " hatalmad " lenne.
"Ha állami szinten idehozunk 1 millió nőt, az viszont megváltoztatja a társadalmat, a feminizmust lehúzza a WC -n":
Na most viszont elkövettem egy hibát és véletlen leírtam, mit történne szerintem a feminizmussal, ha ez megvalósulna. Igen, lehúznánk a WC -n, most is csak a kiéhezett kutyaként viselkedő férfiak és az agymosott 40 fölötti libsik miatt létezik még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!