Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a probléma azzal az ötlettel, hogy segítsünk idejutni nepáli/nigériai nőket, hogy kapcsolatba kerüljenek egyedülálló férfiakkal?
Rengeteg egyedülálló férfi van Magyarországon és Európában, aki nem talál semmilyen párt, tehát nem válogat, mint a hasonló helyzetben lévő nők. Lehetséges, hogy ha egyszerűen több eladósorban lévő nő lenne, illetve ha a nők jobban támaszkodnának a férfiakra életszínvonal szempontjából, ezek a férfiak is párhoz jutnának és mindenki boldogabb lehetne.
A nőket nem zaklatnák, a most egyedülálló férfiak meg boldogan élnék családi életüket és még több gdp -t is termelnének.
Én is láttam ezt a sorozatot. Kizárólag jómódú pasik szerepeltek benne, és a nem ám csak a csajt, hanem az egész pereputtyot oda kellett utaztania esküvőre.
Mennyi pénzed van, kérdező? :D
#135: "Milyen megmentőt? AZ állam finanszírozza az egészet, ő végzi az egészet, ha pedig elmegy dolgozni, akkor senkivel nem kell szükségből együttlennie."
Mit finanszíroz az állam? A saját, leadózott pénzemből segítem azt, aki 0 Ft-tal érkezik az országba. Etetem az áfával terhelt élelmiszerrel, használja a lakásomat, ahol az energiaárakon lévő adó is az államhoz megy. Ha dolgozik, akkor meg őt is lenyúlja az állam, ha szerencséje van, akkor nem teljes bejelentése lesz, hanem minimálbéres és kap még zsebbe valamennyit, ami legalább tiszta pénz.
"az állam által finanszírozott és szervezett nőimportból"
Egyénileg több szempontból is nehéz lenne kivitelezni, pont a kedves kis államod (ami szerinted finanszíroz) állna először az útjába.
Alternatíva költséget neked is javaslom tanulmányozásra. Hiába költség az államnak, ha az egyik alternatíva emberileg, morálisan rosszabb (az emberéletre nehéz árcédulát ragasztani), vagyis ha nem teszünk semmit, nem segítünk.
A másik pedig sokkal költségesebb hosszútávon (ha a fekete afrikai férfiak lepik el a saját lábukon a kontinenst, őket is kell oltatni, nem covid ellen, hanem nílusi láz meg TBC ellen is, utazást biztosítani nekik, étkezést, alap egészségügyi ellátást, lakhatást, mind az állam pénzén ugyanúgy).
"Ja, persze. Még nőt is az államnak kéne neki szerezni :D
Még arra is képtelen."
Ilyenkor úgy megmutatnám neked, hogy mennyit teszek én azért, hogy legyen párkapcsolatom, csak hiába, ha az elszállt igények miatt bepróbálkozhatok én akárhány nőnél, maximum le akarnak húzni vagy beszélgetek velük egy jót, jobbra húzhatok akármennyit, alig matchelek, abból se jön össze semmi és csinálhatok tényleg bármit.
Téged nem érdekel az igazság, nem érdekel a valóság, csak a kis világképedet ne veszélyeztesse semmit, miszerint így van jól, az élet igazságos. És azért vetitek meg annyira az inceleket, mert az igazság nagyon fáj, mikor rávilágítunk, hogy ha valóban olyan igazságos a világ, akkor miért van annyi bántalmazó kapcsolat?
Ilyenkor ki kell békítenetek a világképeteket a valósággal.
"Az megvan, hogy aki a kultúrájához ragaszkodik, az nem fog egyedül a bizonytalanba másik földrészre jönni?"
Nem az egész kultúrájához ragaszkodik, annak örül, hogy nincsenek maláriaszúnyogok meg a Balatonban nem kell rettegnie a krokodiltól, a hűvösebb időt meg hamar megszokja, a klíma különösen tetszeni fog neki, ahogy a csapon folyó ivóvíz is, Pumped Gabot viszont annyira életidegennek fogja tartani, mint mi tartjuk életidegennek az ő divatjaikat: [link]
Az átlagosságom, ami itthon hátrány, az neki előny.
És valószínűleg ahogy nem minden fehér nőnek se jönnek be a feketék, a fekete nők közül se mindnek jönnek be a fehér férfiak, de azt azért pár másodperc alatt el lehet dönteni, hogy külsőre vonzódik-e hozzám a nő.
"Téged nem érdekel az igazság, nem érdekel a valóság, csak a kis világképedet ne veszélyeztesse semmit, miszerint így van jól, az élet igazságos. És azért vetitek meg annyira az inceleket, mert az igazság nagyon fáj, mikor rávilágítunk, hogy ha valóban olyan igazságos a világ, akkor miért van annyi bántalmazó kapcsolat? "
Nem gondolom, hogy igazságos a világ. Nem is értem, miből gondolod, hogy bárki így véli, mikor végtag hiányos gyermekek születnek, vagy fiatalok lesznek rákosak, anyák halnak bele a szülésbe, emberek milliárdjai éheznek és nem csak Afrikában, mikor olyan mentális betegségek vannak, mint az autizmus, adhd, skizofrénia, amikre nincs valós megoldás stb. Nagyon sok rossz dolog van a világban és én pl nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy itt és most élhetek. Hogy nem valamelyik általatok úgy kedvelt elnyomó társadalomba születtem, hogy minden végtagom meg van, mentálisan nagyjából rendben vagyok, egészséges vagyok és biztonságban élek.
De, hiába látom az élet rossz dolgait is, nem látom azt a mérhetetlen mennyiségű férfit, aki otthon sír a sarokban, mert nem "jut" neki nő. Az ismerősi köröm elég sokrétű, a többség párkapcsolatban van. Aki nincs, azok közül is kevés keres aktívan partnert. Alig ismerek olyan nőt, aki valaha tinder, badoo és egyéb oldalakon keresett volna társat és közülük is alig akad aki ott találta meg a párját. Tehát, a velük együtt élő férfi se a neten akadt a nőre.
A bántalmazó kapcsolat fogalmam sincs hogyan jött ide. A bántalmazó kapcsolathoz két személy kell. Az egyik, aki hagyja, a másik aki csinálja. Ez se az igazságossághoz, se ahhoz nem tartozik, amiről egész eddig írtunk. Ha van logikus magyarázatod, miért bökted be ide mégis, akkor kíváncsi lennék rá.
"Pumped Gabot viszont annyira életidegennek fogja tartani, mint mi tartjuk életidegennek az ő divatjaikat:"
Nekem magyarként is végtelenül idegen az a majomkodás amit Gabo és a többi celeb csinál.
"És valószínűleg ahogy nem minden fehér nőnek se jönnek be a feketék, a fekete nők közül se mindnek jönnek be a fehér férfiak, de azt azért pár másodperc alatt el lehet dönteni, hogy külsőre vonzódik-e hozzám a nő."
Férfi ideál van ott is, tehát egyszer se biztos, hogy a fehér borszin, vagy az Európai arcberendezés lenne a legnagyobb probléma. Egyszerűen, mivel másik kultúra, teljesen mást takar a férfiasság náluk. Simán lehet, hogy soha nem tudná vonzódni a többségük a vasággyal 60 kilós férfihoz.
"Amik működtek a férfiaknál is, csak nem olyan mértékben, hiszen a férfiak ÖNÁLLÓBBAK."
Ha neked kényelmesebb így, gondold ezt. Gyerekekkel dolgozom, közel se látszik az, amiről te írsz.
"Mert más a kultúrája, nem azt nevelték bele gyerekkorától, hogy csak akkor érsz valamit, ha budai házad, jó kocsid van és évente 3-4 alkalommal mész a családdal nyaralni, van drága fajtatiszta kutyád meg a nagyszülők is mentálisan épek mindkét oldalról és nekik is van házuk az agglomerációban vagy a Dunántúlon. "
Aha... Értem. Minden nő így működik természetesen. Ezért van az, hogy mind a Budai hegyoldalon él, csak Budapesten, azon belül is kizárólag a menő részeken születnek gyerekek és az ország többi része mind elnéptelenedett.
Akkor valószínűleg csak álmodom, hogy átlag fizetés mellett egy hiteles házban vagyok épp Baranyában, az átlag keresetű, tob munkahelyen dolgozó párom mellett. Sőt, azt a rengeteg gyereket is mind álmodom, akiket napi szinten látok, akikkel dolgozom. Ez mind csak álom lehet, különben nem lehetne igazad. Ugye?
"És igen, amelyik férfi meg a femináci béta világban szocializálódott, az kis köténykével főzőcskézik a konyhában, utána tisztába teszi a babát és csont nélkül elhiszi, hogy a barátnője későig dolgozott és fáradt, ezért nem akar szexelni, a gyanú árnyéka sem merül fel, hogy esetleg mással már megtette és összefügghet a késői dolgozással. "
Attól, hogy valaki alapvetőnek tartja, hogy a nő nem házicseléd és a közös mocskot közösen kell eltakarítani és a közös gyerek körüli teendők is közösek, még nem lesz egyből férfiatlan és naiv.
" Amiért az amishok 90%-a is visszatér a közösségébe, nem akar világi életet élni. Mert a gyerekkor meghatározó, milyen értékrendet kapott ott."
Az amish-ok nem menekülnek a saját közegükből, szemben az említett hölgyekkel és nem is kapnak lehetőséget, hogy igazán beleszocializálódjanak az új közegbe. Emellett a közösségük visszavárja őket, szemben ezekkel a nőkkel. Az amish mindent elveszít, ha szakít a közösségével, a családját, a barátait, a hátországot, a gyökereit, egy ide menekült néger nő már mindent elvesztett, mire ideér.
A kettőt nem lehet összehasonlítani.
#144: "De, hiába látom az élet rossz dolgait is, nem látom azt a mérhetetlen mennyiségű férfit, aki otthon sír a sarokban, mert nem "jut" neki nő."
Mert talán ha elgondolkoznál fordítva is, hogy ha te névtelenül, arctalanul kiírod magadból a neten és meg vagy bélyegezve, de olyannyira meg vagy bélyegezve, hogy még Charles Mansonnak is érkeztek szerelmeslevelek a börtönbe és feleségül is ment hozzá: [link]
mi viszont ennél is jobban meg vagyunk bélyegezve, akkor lehet, hogy nem lenne bölcs döntés névvel és arccal felvállalni magunkat?
"Alig ismerek olyan nőt, aki valaha tinder, badoo és egyéb oldalakon keresett volna társat és közülük is alig akad aki ott találta meg a párját."
Kitalálhatom?
Buda, de mindenképp Budapest vagy dunántúli országrész, ahol egy kádárkocka 300 nm-es telken is 50 millió a lokáció miatt.
Egyetem, jó szak és normális csoporttársak, akikkel közösség alakult ki.
Talán már a középiskolában is alakult ki jó, összetartó közösség.
Ha vannak is furcsa dolgok a családban, nem teljesen gáz, vállalhatatlan a viselkedésük.
Esetleg azon szerencsések, akik bár elmaradott országrészből jöttek, de sikerült pár évig valamennyire megvetni külföldön a lábukat, abból lakást venni CSOK nélkül, az ott felszedett nyelvtudással itthon elhelyezkedni egy SSC-ben, hogy diploma nélkül (ha nincs) is jól keressenek és ne segédmunkával és most így, hogy keresnek 400 fölött és albérletre nem kell költeni belefér elkölteni havi 100 ezret szórakozásra, hiszen most fiatal az ember.
Légyszi ne állítsd már be magad átlagnak és ne a saját mikrokörnyezetedet vetítsd ki az ország teljes lakosságára.
"A bántalmazó kapcsolathoz két személy kell. Az egyik, aki hagyja, a másik aki csinálja."
Ritka az ilyen józan vélemény nő szájából. Főleg az ellenzéki Budapesten.
"Ez se az igazságossághoz, se ahhoz nem tartozik, amiről egész eddig írtunk. Ha van logikus magyarázatod, miért bökted be ide mégis, akkor kíváncsi lennék rá."
Hogyne tartozna, amikor rendszeresen akadnak ilyen kapcsolatban élők és a nő mégis ragaszkodik a párjához. Azért hoztam fel, mert rendszeresen agresszívnek vagyunk bélyegezve az itteni megnyilvánulásaink alapján és ezt állítják be, hogy emiatt nem kellünk senkinek. Akkor indokold meg, hogy a nőverő meg mégis miért kell? Ő miért méltó egy nő szerelmére, mi miért nem?
"Ilyenkor úgy megmutatnám neked, hogy mennyit teszek én azért, hogy legyen párkapcsolatom, csak hiába, ha az elszállt igények miatt bepróbálkozhatok én akárhány nőnél, maximum le akarnak húzni vagy beszélgetek velük egy jót, jobbra húzhatok akármennyit, alig matchelek, abból se jön össze semmi és csinálhatok tényleg bármit."
És konkrétan mit csinálsz? Mert nekem úgy tűnik, hogy azon kívül, hogy felraktad a Tindert, ki tudja milyen képekkel, nem sokat...
De nem is értem mit problémáznak azok, akik "alig" matchelnek. Szerintem már 5 match rövid időn belül is bőven sok, mert egyszerre nem lehet ennyi nővel minőségi ismerkedést kivitelezni. Rengeteg szép és értelmes, fiatal nő van az országban, akiknek nincs semmi extra elvárása.
Például én már 2 éve nem voltam konditeremben, nincs lapátállam, a vadász-szemről azt sem tudom mi az, viszont szemüveges vagyok. Kíváncsiságból feltettem az appot és ha már lúd, legyen kövér alapon csak a "hűűű, b... meg" kategóriát próbáltam: (számomra) 10/10-es külsejű, diplomás, nem tetovált, nem p*nanyaló kutyás profilokat húztam jobbra, vagyis 100-ból 1-et. Gondoltam, hogy hátha egy összejön az is bőven jó, hanem akkor sincs tragédia, nem vagyok társfüggő. Aztán most inaktiváltam magam, mert több match is lett és mind normális, kedves és nem tudok választani... A poénból behúzott bikinimodellre rá sem írok.
És ismétlem, külsőre max. egy erősebb átlag vagyok. Ha valaki nem pszichopata, nem igénytelen és nem behízott és normálisan fenn tudja tartani magát, akkor simán lehet neten nőt találni, pláne akkor, ha az átlagosabb lányoknak is esélyt ad...
34F
"Mit finanszíroz az állam? A saját, leadózott pénzemből segítem azt, aki 0 Ft-tal érkezik az országba. "
Pár száz lúzer adójával szemben ott van milliók adója.
FInanszírozd a saját pénzedből. a kérdésben még az állam importálna nőket. (itt mindig röhögő görcsöt kapok)
"Ilyenkor úgy megmutatnám neked, hogy mennyit teszek én azért, hogy legyen párkapcsolatom,"
Megmutattad. Betegek a gondolataid. A világon nincs olyan nő, akinek kellén, miután elolvasta, miket írtál ide.
Megszólítottak tehát válaszolok:
"Pistukám, azért az megvan ugye, hogy ezt a nagyon sok gyereket el is kell tartani valamiből?"
Megvan. Mondjuk nekem nem kell, mert én magam nem akarok gyereket soha. Nem is értem honnan veszed ezt a sok baromságot amit itt összehordtál:
"Hol a kávéra nincs pénzetek a randin, hol prostira."
Honnan a büdös francból képzeled hogy nincs pénzem?
Pont elég van, futja prostikra, futná randira, futja hobbik sorára
Nekem legalábbis van. De mi ez a buta általánosítás mintha egy sikertelen férfinak nem is lehetne semennyi pénze sem? Honnan veszed hogy egyik napról élek a másikra?
*Nektek csak addig terjed ki az "empátia", amíg telibe lehet verni a nőt, hogy hátha terhes lesz utána mossátok kezeiteket."
Ne irigykedjél már ennyire azért mert neked nem adatott empátia légyszíves!
Nem vertem soha senkit telibe terhességig, szóval pont nem illik rám ez sem.
"Az anyukákról, főleg akik szinglik iszonyat aljas módon nyilatkoztok mindig. Abortusz ellen is állandóan harácsoltok pedig ott se a magzatot nézitek."
Hát én biztos nem, egyik ellen sem beszéltem soha.
Ez a kommented nem más mint ócska rágalmazó provokáció
A femináci söpredék szánalmas lejárató próbálkozása, ami kizárólag titeket feminacikat minősít. Egyszer fel kéne már nőnötök valami emberi szintre, mert ez az aljas szint nagyon gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!