Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nőtársaim! Hogy viselitek, hogy minden rendes, normális férfi kapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Maradnak a rosszéletű, csajozós, agresszív, részeges, túl félénk/zárkózott, mama pici fia, paraszt mentalitású, piperkőc ficsúrok.
Esély sincs normális férfit találni, mert mindet elkapkodják hamar.
2019. jún. 25. 16:11
1/24 anonim válasza:
Egy idő után megszokod lehiggadsz. Majd pár percre felbosszat, ilyenkor elmegyek edzeni, majd megint hosszú hónapokig elvagyok.
2/24 anonim válasza:
Bocs, hogy nem szingli nőként válaszolok, de mit jelent neked a normális pasi? Csak mert rengeteg normális, rendes férfit ismerek (baráti kör), akik meg panaszkodnak, hogy normális nőt nem találnak.
3/24 anonim válasza:
Tévedsz. Rendes, normális, nem csúnya, magas és sportoló, stabil állású, egyedül élő, hobbikat űző, tudatos férfiként szabad vagyok évek óta.
4/24 anonim válasza:
Rendesnek rendes vagyok, normálisnak normális, még is szabad vagyok.
5/24 anonim válasza:
Én mondjuk rendes pasi vagyok, bár csúnya fejű. Így nem vagyok megfelelő a legtöbb nő számára.
6/24 anonim válasza:
Kikérem magamnak nem minden ilyen férfi foglalt...
7/24 anonim válasza:
Néha Énis úgy érzem,mint te kérdező :)
Aztán túllépek a depin és mennek tovább a mindennapok,próbálok mindig vidám és kedves lenni és nyitott az ismerkedésre.
31/N
8/24 anonim válasza:
Ha normális pasit akarsz, akkor legyél normális nő.
9/24 anonim válasza:
Köszönöm a tájékoztatást. Jobb, hogy tudom nem vagyok sem normális, sem rendes.
10/24 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én szívesen ismerkedek, és szerintem elég normálisnak mondanám magam. De én pedig fordítva nem találok. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!