Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy soha nem lesz egy normális párkapcsolatom?
Hiszen fiatal vagyok még, állítólag szép is és normális , aki nem a faaszról faaszra megy. Mindig van olyan , aki tetszik , akivel el tudnék képzelni többet. De valamiért a beszélgetésnél vagy talán a találkozásnál nem lesz több. Vagy az én részemről , mert kiderül számomra , hogy szexet akar vagy éppen nem volt annyira szimpatikus , vagy a pasi tűnik el . Nem tartom magamat önbizalomhiányos csajnak , de ennyi kudarcba fulladt ismerkedés utána már elment a kedvem mindentől és mindenkitől. 😏
Nem tudom mit csinalhatok rosszul.
Értelmes lánynak tűnsz, és az értelmes lányoknak a legnehezebb a pártalálás. Én is már szinte elátkozottnak érzem magam ilyen téren, mindenben szerencsés vagyok, tanulásban, munkában, jó a testem, vannak barátaim, családom, jó az anyagi háttérem..de egyszerűen mindig viszonzatlanul vagyok szerelmes gyakorlatilag 4 éve, az első kapcsolatom vége óta(bár sokáig nem is akartam komoly kapcsolatot utána). Kitartás, majd eljön a mi időnk is :) Vagy nem..de próbáld meg így is élvezni az életet és pozitívnak lenni. Sok nőt ismerek, aki csak 30 felett találta meg az igazit, azóta családjuk van. 18 évesen még ne aggódj ilyenen.
22L
18 évesen felesleges emiatt aggódni. De majd 10 év múlva! Mikor majd az exedtől nem tudsz elköltözni, mert nincs pénzetek külön lakásra. Akkor majd félhetsz!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!