Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 21 évesen nem volt még normális párkapcsolatom, akkor van esélyem hogy lesz még?
21 éves fiú vagyok, sosem volt barátnőm, szerintetek lehet így, hogy nincs semmi tapasztalatom benne. Meg ha eddig nem volt akkor mennyi az esély hogy változni fog ez...:/
Itt a Gyakorin pár lánynak küldtem képet magamról, és azt írtál általában, hogy: szimpatikus vagyok, átlagos kinézetem van, helyes vagyok, és nem értik hogy hogy nem volt még barátnőm. Bár szerintem nem nézek ki jól egyáltalán, lehet h csak megnyugtatás miatt írták ezeket. De ha igazak amiket írtak akkor valószínüleg a személyiségem a gond, amit tudok is hogy pontosan mi a gond. De nem tudok rajta változtatni, mert introvertált személyiségű vagyok és nehezen ismerkedem...:(
Szerintetek mit csináljak?
Üdv.
24 éves koromig nem volt nőm, addig szűz is voltam
részegen smároltak csak velem a nők.
most van nőm, oké minden, szal neked is lehet.
ja és ne itt csicskulj meg ilyenek.
" De nem tudok rajta változtatni, mert introvertált személyiségű vagyok és nehezen ismerkedem..."
Ez egy tévhit, és önkorlátozó mondat.Az introvertáltság, és a nyitás képessége nem zárják ki egymást.
"21 éves fiú vagyok, sosem volt barátnőm, szerintetek lehet így, "
Itt van a kutya elásva, te egy kisfiú vagy.Tehát fel kellene nőnöd a férfiak közé, hogy ha nőt akarsz.
A te problémád az, hogy fogalmad sincs mit kezdj egy nővel, ebben biztos vagyok, süt a soraidból.
Mi a helyzet a férfi mintáddal?Apád?Milyen ember, mellette nőttél fel?
7 es!
Nagyon igaz az amit írsz.....:(
A #7-es bődületesen nagy baromságokat hordott össze, durván általánosít, szerintem egy konzervatív, begyepesedett nagymama vagy nagypapa írta azt a választ xD
Nem vagy még nagy bajban kérdező nyugi, nekem 24/F-ként jött össze elsőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!