Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy normális párkapcsolatom, ha nem tartom olyan intelligensnek a nőket mint a férfiakat?
Figyelt kérdés
Nem szeretem játszani magam, nem szeretem isteníteni a nőt. Nem ilyen kapcsolatra vágyom, de a békesség érdekében akár ezt is megtenném már.2016. szept. 9. 20:31
1/25 anonim válasza:
Hímsoviniszta hozzáállással soha!
Ki mondta neked,hogy egy nő nem lehet olyan intelligens mint egy férfi??
2/25 anonim válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy a nőket nem az eszükért szoktam szeretni.
3/25 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy hány férfinál intelligensebb vagyok.. Nyilván vannak nálam jobb férfiak, de azért nem kell túlzásokba esni. Egy nő is lehet intelligens.
4/25 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással butább vagy, mint a legtöbb nő, akit ismerek. ;)
És elég kevés nő tartja vonzónak, mikor egy ostoba pasi okoskodik, és őt lenézi.
Gondolom a következtetést ebből a két információból le tudod vonni egyedül, a nagy eszeddel.
5/25 anonim válasza:
6/25 anonim válasza:
Érdekes nőkkel találkozhattál eddig.. Amúgy lehet így is normális párkapcsolatod, persze. Ha egy nálad egyértelműen intelligensebb nővel akadsz össze. Persze csak ha az egód megengedi, hogy elismerd. Ha a saját köldököd nézegetésén kívül egyébre nem vagy képes, akkor sose fogod észrevenni az értelmes nőket. Akkor viszont nem vagy valami intelligens, és nem is kell neked intelligens nő se.
7/25 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem is van benne valami. Ha megnézed a komolyabb tudást igénylő munkákat, jó ha 50 férfire jut 1 nő.
8/25 anonim válasza:
7# Nem kell ledegradálni a nőket! Ha ennyire "hülyének" tartjàtok őket akkor legyetek boldogok együtt,férfiak!
9/25 anonim válasza:
És azon elgondolkoztál már, hogy egy nő >>komoly<< karrierjét nagyban meghatározza például egy gyerekszülés? Mondjuk te is kihordhatod a gyereket az asszony helyett. Szatyorban, mint Loretta a Brian életében.. Barom.
10/25 anonim válasza:
Szóval te magadat úgy nagyjából minden nőnél intelligensebbnek tartod? LOL No copmment. Made my day.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!