Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki ha 25 evesen meg sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha 25 evesen meg sosem volt normalis parkapcsolatom? (Nem vagyok mar szuz) L

Figyelt kérdés
Valamikor ugy erzem jo lenne ha lenne mellettem valaki es nem lennek egyedul ( bar egesz jol elvagyok igy is) de egyszeruen nem tudok bizni a ferfiakban, nem akarok senkit kozelengedni magamhoz. Nem akarom hogy csak kihasznaljanak es ennyi legyen.
2016. ápr. 22. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%

Ciki! Ez bizony ennyi volt! Azt nem mondom, hogy akaszd fel magad, khm... mert dolgozni is kell még 50+ évet, hogy visszatermelj szépen a közösbe, de ne is álmodj egy komoly kapcsolatról, vagy akár egy jó szót is akárkitől szerintem a hátralevő életedben :/

"Irony"

2016. ápr. 22. 18:40
 2/13 opened paradise ***** válasza:
100%

Az nem lenne,de így már baj.

Oké,így nem fog sérülni,nem sétálsz,nem esel el. De is jutsz sehová sem.

2016. ápr. 22. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem változtatsz ezen a nézeteden, addig nem is lesz...
2016. ápr. 22. 18:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Nekem még kapcsolatom sem volt. Majd egyszer lesz normális, ne add fel. 23/F
2016. ápr. 22. 18:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szóval összefekszel ezzel-azzal, buliba tolod, csak kapcsolatot nem akarsz?
2016. ápr. 22. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki,meg senkinek semmi köze hozzá.

Mindenki kihasznált?

Lehet nem volt szerencséd,de bizony a saját felelősséged is felmerül a párválasztás terén.

Szóval alapos önvizsgálat, és fel a fejjel,idővel fogsz találni normális férfit magad mellé!:)

2016. ápr. 22. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Lányként ciki, mert ez már tényleg a te saját személyiségedet minősíti, nőként nagyon egyszerű ilyen korban társat találni, biztos több ezer lehetőséged lett volna neked is, csak egyszerűen inkompatikibis a személyiséged. A hiba csak benned lehet, ebben biztos vagyok.
2016. ápr. 22. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudsz bízni senkiben? Minek vagy naív és befolyásolható? Nekem ilyen buta nő nem kéne, aki még saját magára sem tud vigyázni, ezért mindentől fél... Nagyon kiábrándító.
2016. ápr. 22. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarom hogy csak kihasznaljanak es ennyi legyen."

Most randiztam egy nővel párszor, aki ugyanezt vallja, annyi különbséggel, hogy ő már 30 éves, és ennyi idő alatt nem volt komoly kapcsolata, mert félt belevágni, nehogy csak kihasználják...

2016. ápr. 22. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Ciki lett volna ha azt gondolja rólad a világ,hogy szűz vagy?
2016. ápr. 22. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!