Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 25 evesen meg sosem volt normalis parkapcsolatom? (Nem vagyok mar szuz) L
Ciki! Ez bizony ennyi volt! Azt nem mondom, hogy akaszd fel magad, khm... mert dolgozni is kell még 50+ évet, hogy visszatermelj szépen a közösbe, de ne is álmodj egy komoly kapcsolatról, vagy akár egy jó szót is akárkitől szerintem a hátralevő életedben :/
"Irony"
Az nem lenne,de így már baj.
Oké,így nem fog sérülni,nem sétálsz,nem esel el. De is jutsz sehová sem.
Nem ciki,meg senkinek semmi köze hozzá.
Mindenki kihasznált?
Lehet nem volt szerencséd,de bizony a saját felelősséged is felmerül a párválasztás terén.
Szóval alapos önvizsgálat, és fel a fejjel,idővel fogsz találni normális férfit magad mellé!:)
"Nem akarom hogy csak kihasznaljanak es ennyi legyen."
Most randiztam egy nővel párszor, aki ugyanezt vallja, annyi különbséggel, hogy ő már 30 éves, és ennyi idő alatt nem volt komoly kapcsolata, mert félt belevágni, nehogy csak kihasználják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!