Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki ha 25 evesen meg sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha 25 evesen meg sosem volt normalis parkapcsolatom? (Nem vagyok mar szuz) L

Figyelt kérdés
Valamikor ugy erzem jo lenne ha lenne mellettem valaki es nem lennek egyedul ( bar egesz jol elvagyok igy is) de egyszeruen nem tudok bizni a ferfiakban, nem akarok senkit kozelengedni magamhoz. Nem akarom hogy csak kihasznaljanak es ennyi legyen.
2016. ápr. 22. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem szabad, hogy a félelem uralja az életedet. Ha ezen nem változtatsz, el fog járni feletted az idő, és mikor csorogna a nyálad egy normális kapcsolatra, már nem fogsz kelleni a pasiknak, mert ők többnyire a fiatalabbat fogják választani. Már ha akad rendes pasi ilyen korban. Mert a normálisak, akiknek nincs valami nagyobb defektje, az 30 körül már rég házas, vagy komoly kapcsolata van. Persze nem mindnek, de a t9bbségnek biztosan.

A régi barátnőim mind a 4-en elmúltak 30 évesek és próbálkoznak is, de csak 1 éjszakásokba botlanak, mert nem veszik komolyan őket a pasik. Fiatalabb korukban nem gondoltak rá, hogy akkor kéne rendes kapcsolatot kialakítani. 30 felett már sokkal nehezebb. Ha linkeskedsz, ide-oda szexelsz csak, félelemből nem próbálkozol, eltelnek az évek és egyedül maradsz. Az egyedüllét pedig hosszú távon nem buli. Rohadtul szar magányosnak lenni, és ezen a barátok, a család nem tud segíteni...Hisz te is érzed, hogy jó lenne egy társ, mert írtad is.

Mellesleg nem az a ciki, hogy nem volt normális kapcsolatod, hanem az hogy még reklámozod is, hogy ennek ellenére nem vagy szűz....

2016. ápr. 22. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Én az ellentéted vagyok. Szintén 25 évesen volt már több párkapcsolatom, de még szűz vagyok. Aszexuális és aromantikus vagyok. Szerintem nem ciki, mert nincs rám írva, ha kimegyek az utcára, nem bámulnak meg miatta az emberek. Csak a közeli ismerőseim tudják, ők meg nem cseszegetnek miatta. Ha jól érzed magad így, akkor oké, de ha jól éreznéd magad így, nem tetted volna fel a kérdést.
2016. máj. 28. 16:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Amiben nincs szex az nem igazàn pàrkapcsolat. Max randizgatàs.
2016. máj. 28. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!