Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet úgy normális párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy normális párkapcsolatom, ha nem tartom olyan intelligensnek a nőket mint a férfiakat?

Figyelt kérdés
Nem szeretem játszani magam, nem szeretem isteníteni a nőt. Nem ilyen kapcsolatra vágyom, de a békesség érdekében akár ezt is megtenném már.
2016. szept. 9. 20:31
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
0%
Őszintén kiváncsi lennék rád,hogy nézel ki..? Szerintem egy férfinak semmi képpen se mondható, nem túl vonzó aktakukac lehetsz, mivel nèmi sértődöttség érződik a kérdésedben szerintem pár nő má megalázott,és most a fene nagy intelligenciáddal akarsz vissza vágni,de szerintem ez sem megy mivel a nők a férfiakra buknak..javasolnám hogy nézz be kicsit valamelyik konditerembe,hogy a könyv emelgető izmaid kicsit megmozgasd,hogy lássak a nők nem vagy akkora 0,mivel a nők többsége az olyan férfiakhoz vonzódik aki a erős,domináns mivel ugye annyira okos vagy nem kell magyaráznom,hogy nem a kvantumfizika imserete az elsődleges vonzerő.. szóval ahelyett,hogy a nőket bántanád mert nem kellesz egyiknek sem,szerintem rendezd magadban a sérelmeid,és változtass magadon,hogy olyan férfivé válj ami minden nő álma,és kedvedre válogathass ,vagy maradj ilyen gyenge aki okoskodással akarod kompenzálni a kissebbségi komplexusod,és érd be azzal ami maradt...hozzá teszem változni nehezebb,és az ilyen gyenge szarok ugyse kezdenek hozzá inkább kifogásokat keresnek..
2016. szept. 10. 04:44
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

"A gyerekszülésre fogni azt, hogy alig van nő mondjuk az olyan egyetemi szakokon, amelyeken nem csak magolni kell? Munka szempontjából a gyerek meg csak akkor mentség, ha háztartásbeli vagy. Mérnökként, programozóként vagy takarítónőként is napi 8 óra a munkaidő."

Külföldön élünk a férjemmel, mind a ketten orvosok vagyunk. Az orvosin 60-70% volt a lányok aránya, biztos ez is az egyik magolós szak lehet. A gyermekem most 8 hónapos, 1 hónapja bölcsis, én meg visszamentem dolgozni.

Reggel hétkor kelek, előkészítem a gyerekholmikat a bölcsihez, szoptatok, etetem a macskát, reggelizem, és 8-kor indulok a gyerekkel a bölcsibe. 8:30-tól a munkahelyen vagyok.

Férjem 8:20 körül kel eszik valamit és megy a munkába.

12-kor egy óra ebédszünet, fejek, mert a pici még a bölcsiben is anyatejet kap, ebédelek, aztán vissza a munkába.

Férjem eszik valamit és ledől egy kicsit aludni, mielőtt újra munkába kezdene.

17:30-kor vége a munkának, megyek a gyerekért a bölcsibe, 18:00-ra hazaérünk, szoptatok, majd nekiállok vacsorát készíteni a babának és magunknak. 19 órakor mind együtt eszünk.

Férjem is 18:00-kor hazaér, leül a számítógépe elé, szakirodalmat olvas, tanul stb. 19:00-kor kijön vacsorázni.

Vége a vacsorának, elpakoltunk stb. Én nekiállok a babát fürdetni 20:00 körül. Férjem elmosogat és leül a tévé elé.

Fürdetés, öltöztetés, szoptatás, és a baba elaludt, 21:00 óra. Ezután én is fürdök, beindítom a mosógépet, hogy másnapra megszáradjanak a babaholmik.

Kb. 21:30-tól éjfélig van végre szabad időm, én ekkor veszem elő a szakirodalmat (bár nem kicsit hulla vagyok).

A férjem is olvasgat vagy programozgat éjfélig a saját szobájában.

Éjféltől alszunk. A baba éjjel kétszer ébred, én kelek fel hozzá, szoptatok, stb. és reggel 7-kor kicsit csipás szemekkel kezdem elölről, minden nap.

Persze ha a gyerek belázasodik, a bölcsi engem hív munka közben (pedig a férjem száma is meg van adva, és ugyanott dolgozunk). 10-ből 9 esetben én viszem orvoshoz, én esek ki a munkából, én viszem a védőoltásokra is.

-------------------------------

És milyen meglepő, a férjem jelenleg jobban képben van a szakirodalommal mint én! Csakis azért lehet, mert ő az intelligensebb.

2016. szept. 10. 05:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az orvosi az magolós szak, ettől függetlenül nem könnyű

Én itthon vagyok orvos, itt még szarabb, a párom és én is 300 óra felett dolgozunk, heti egyszer találkozunk és általában valamelyikünk elalszik beszélgetés közben, plusz ügyelet után is bent kell maradni, a tudományt ingyen és szabadidőben kell csinálni. Annyi, hogy itt nem kell visszamenni egy hónap után (Hollandiában pl tudom hogy igen). Nem is tudom, hogy gyerekkel hogy lehet szakvizsgázni, minden tiszteletem azé, aki kibírja. De legjobb esetben is 30 éves vki a szakvizsgánál, és egy fiatal szakorvos itthon konkréten a ranglétra legalja, akkor még kell a phd plusz egy csomó külön kompetencia és képzés (Németo. Más, ott a szakorvos már vki, és a szakképzés alatt tanulni is tudott meg a szakgyakorlatait is megcsinálta, nem a krónikus elhelyezés szervezésével és a nemlétező vizsgálati időpontok hajszolásával telik a napja).

Szóvalegy fiú picit jobb helyzetben van, mert nem esik ki akkor, amikor épp elkezdhetne szakorvosként dolgozni és fejlődni, plusz itthon a legtöbb csaladban a haztartasi munka, gyermeknevelés női feladat, a férfiak minden nap hazilag készült meleg ételt kérnek, a legtöbb ember meg nem tud bejárónőt fogadni, de ha mégis, akkor is az asszony szégyenének tartják sok családban.

Egyetértek Veled teljesen, a gyerek a szakmai érvényesülést jóformán lehetetlenné teszi, ettől még lehet vki jó orvos és élvezheti a szakrendelőben favágást, vezethet osztályt stb. Én is szeretem a szakmámat, és nem akarok én lenni a mittudoménmi, de a vezető pozíciókban általában a fentiek miatt nem a nők vannak és ezt az IQ hiányával magyarázni csak az ezt állító IQ-járól ad képet.

2016. szept. 10. 05:47
 24/25 fru_ ***** válasza:

Lehet-e így párkapcsolatod?

De minek?

2016. szept. 10. 14:47
 25/25 anonim ***** válasza:

szerintem a legtobb ferfi ilyen. nem latok bele a kapcsolatukba, de a gyakorlat azt mutatja, legalabbis tartos lehet.

egyebkent en alapbol kerulom az ilyen fefiakat, megis eddig minden baratomnak volt ilyen enyhebb megnyilvanulasa, mintha a nok gyengebbek vagy kevesbe talpraesettek lennenek. ilyenkor harcolunk egyet.

2016. szept. 10. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!