Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy soha nem lesz egy normális párkapcsolatom?
Hiszen fiatal vagyok még, állítólag szép is és normális , aki nem a faaszról faaszra megy. Mindig van olyan , aki tetszik , akivel el tudnék képzelni többet. De valamiért a beszélgetésnél vagy talán a találkozásnál nem lesz több. Vagy az én részemről , mert kiderül számomra , hogy szexet akar vagy éppen nem volt annyira szimpatikus , vagy a pasi tűnik el . Nem tartom magamat önbizalomhiányos csajnak , de ennyi kudarcba fulladt ismerkedés utána már elment a kedvem mindentől és mindenkitől. 😏
Nem tudom mit csinalhatok rosszul.
Valaki olyan értelmes választ tud adni 🤦🏽♀️
A többieknek köszi , ment a zöld pacsi! Próbálok nem aggódni, meg ezen agyalni , de gyakran előjön. Sajnos aterzem a viszonzatlan szerelmet...
#6 Mibōl szoktad megállapítani, hogy csak lyuk vagy a másiknak?
A #2-es válaszban nem errōl írtak, tehát szövegértési gondjaid lehetnek:)) Elōfordul, hogy az ember olyanokat utasít el apró kifogások miatt, akiket késōbb megbán. Egy férfi arról nem tehet, ha te rásütöd indokolatlanul, hogy ō csak lyukra megy és ezzel dedradálod ōt. Legalábbis mi az indokod arra, hogy ezt gondold?
Azért le lehet venni. Volt olyan , aki egész randin inkább a szex téma fele ment és én , maga a szemelyisegem nem érdekelte. 🙂 teljesen egyértelmű.
Valakit azért utasítottam el , mert nem volt szimpatikus , amit már írtam. Csak azért nem leszek valakivel, hogy legyen valakim , az nem ém vagyok. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!