Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért sikertelenek a nőknél, annak ellenére hogy akár gazdagok, jól néznek ki és normális személyiségűek?
# 1
De van, egy ilyet ismerek. Nem jön össze csaj. Attól mert gazdag mégsem tud vonzalmat kelteni.
Nem villog eléggé a pénzével.
Nem öltözik elég igényesen, stb.
Más kérdés hogy így csak golddiggereket fog felszedni, lehet nem akar golggiggert.
Ez egy kereslet-kinalat problema. Akiket a penzevel meg tudna venni, azok nem kellenek neki. Azok a nok, akiket meg penzert nem kap meg, azoknak meg ferfikent nem tud megfelelni.
43F
Attól függ mit takar a "normális személyiség". Attól, hogy te jól elbeszélgetsz vele vagy neked jófejnek tűnik még közel sem biztos, hogy alkalmas párkapcsolatra vagy ez a személyiség a nőknek is vonzó.
Most ilyen elbagatelizált példával mondjuk lehet, hogy neked tök szimpi, hogy órákat tudtok beszélgetni két témáról ami titeket érdekel. De hogyha valóban csak erről a két témáról lehet vele beszélgetni és amúgy más dolgokban tök érdektelen az nem valami vonzó. Vagy lehet, hogy neked tök szimpi, hogy mindig ráér egy esti iszogatásra és mindig jót lehet röhögni rajta, hogy milyen felelőtlen baromságokat csinál ilyenkor, csak ez a gyerekesség egy párkapcsolatban már inkább taszító mondjuk. Stb stb.
De például attól, hogy előtted meg tud nyílni és nem húzódik vissza egyáltalán nem biztos, hogy a kiszemelt nőkkel is tud ilyen lenni, vagy hogy feléjük is tudja kommunikálni az értékeit.
Szóval azért van ez, mert amit te normálisnak, vonzónak látsz az közel sem biztos, hogy vonzó bárkinek, aki kapcsolatban gondolkozik vele. Hogyha nem ismersz valakit teljes mértékben, jó és rossz oldalakat évek óta akkor nehezen ítéled meg, hogy mennyire lehet jó partner kapcsolatra. Nekem van pár ilyen ember akiknél kezdetben én sem értettem, hogy miért nem kapkodnak utánuk. Aztán ahogy jobban és mélyebben megismertem őket elég tiszta lett a kép, hogy miért menekülnek tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!