Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért sikertelenek a nőknél, annak ellenére hogy akár gazdagok, jól néznek ki és normális személyiségűek?
Figyelt kérdés
Már találkoztatok ilyennel?2019. máj. 20. 10:10
11/12 anonim válasza:
Nem mondom hogy tök jól nézek ki, vagy hogy nagyon gazdag vagyok de rendben van mindkettő szerintem. Mégis egyedül vagyok.
Nálam ez azért van mert introvertált vagyok. Nehezebben teremtek kapcsolatot, főleg ha egy teljesen új kapcsolatról van szó... Nyilván a nők pedig várják a kezdeményezést. Ha egy férfi nem kezdeményező, akkor nagyon kicsi az esélye arra hogy megtalálja a párját.
Magyarán aki nem fossa a szót annak kicsi az esélye ;)
12/12 anonim válasza:
A gazdagság önmagában semmi. A jó kapcsolatokhoz némi intelligencia nem árt. Ha te úgy érzed ő minden szempontból tökéletes, és mégsem jön neki össze, akkor te látod rosszul vagy nem teljesen tisztán a képet...hisz nem vagy vele napi 24 órában. Nem tudhatod mit bénáz el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!