Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam több facebookos társkereső csoportba, ki írják a nők szia képpel, jön 500 válasz (normális válasz, nem kuki kép) ki írom én vagy más férfi, reakció:több férfi beszól, ennek konkrétan mi értelme?
Lefordírom😊
Kérdezőnk több facebook társkereső csoport tagja.Az âltalános helyez,ami ott uralkodik,az ùgy néz ki,hogy a társat kereső nők a csoport közös oldalán köszöngetnek a férfiaknak.Csak egy Szia.És persze a sajât kêpük.No ők kapnak férfiaktól 500 rendes,ismerkedős választ,ami nem a farok elküldését jelenti.
Ezzel szemben ha a férfiak teszik ugyan ezt,vagyis "Szia,Sziasztok"(+a saját képe a fiatal ùrnak)No ők le vannakoltva,csak a beszólogatást kapják.Miért van ez?
Én semmi kivetnivalót nem tapasztaltam a kérdés feltételében. Nem is értem mit nem értenek itt egyesek...
Hogy miért van? Mert a férfiak vadásznak. Ha vetélytársat látnak próbálják az élüket elvenni. Illetve kárörvendőek, hiszen sokan elég frusztráltak és gátlásosak a párkeresés, illetve az önfeltárulkozás kapcsán. Én akkor kezdenék el aggódni illetve szomorkodni, ha a nők kezdenének beszólogatni neked, a szándékaid alapján...
Továbbá, egy nőnek a mai világban még mindig gázabb nyiltani kommunikálnia egy pasi felé, pusztán a képe alapján, hogy bejönne neki. Pláne úgy, hogy előtte még senki vagy a megszokottnál lényegesen kevesebb lány tette ugyanezt a fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!