Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan társkereső oldal, ami konkrétan szexuális jellegű társkereső, de olyan, ahol nem "hivatásosok" vannak fent az oldalon, hanem olyan csajok, akik szintén csak szexuális kapcsolatot keresnek?
persze.
de azok a csajok csajokat keresnek.
ingyen csak úgy kúrhatsz,ha felszeded élőben.
neten max krapekot találhatsz ilyesmire,vagy fizetsz érte.
ha más szavakkal mondod,kevésbé paraszt módon és jól időzítesz,jó fellépéssel,akkor persze.
ha nem is olyan sokat,de 6-7 csajt tuti felcsíptem így szórakozóhelyen és aznap meg is dugtam.
meg tudom érteni,van ilyen időszak is.
akkor ne szarozz,perkálj érte.
amikor így éreztem magam én is ezt tettem.
a legsimább ügy,és jobb,mint egy egyéjszakás.
Persze, hogy van ilyen, de nem kell érte olyan sokat fizetni és nem is éri meg...
Ha a lány elkér 15K / ó akkor egész napra 100%, hogy elmegy veled 50-60K között.
Viszont mi értelme van? 6K-ból 4 alkalommal is el tudsz menni hozzá, ez alatt 2x meg lehet húzni. Úgysem tudod 8x megfarkalni egy nap, akkor meg minek fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!