Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, Urak! Hányszor randiztatok és konkrétan milyen helyekre mentetek a párotokkal mielőtt ott aludt nálatok?
Én két évig randiztam, majd két évig várt rám, mert katona voltam, majd Sopronba a nászutunkon kerültünk egy ágyba.
Ugye milyen furcsa?
Bemutatkozás egy könyvtárban, Budapest MÜPA hangverseny,séta Budapesten-kávézó, kirándulás, újabb séta, szex nélkül esti tévézés és beszélgetés, színház utána szex
N/33 egy éve vagyunk együtt
Egy hónapon keresztül szinte minden nap találkoztunk (tényleg csak egy-két nap maradt ki), és minden alkalommal több órát/fél napot is együtt töltöttünk.
Legtöbbször sétáltunk (Városliget, Vár, Gellért-hegy stb.), néha beültünk egy gyorsétterembe, illetve nálam (én vagyok a lány) a koleszban filmeztünk délutánonként.
Napra pontosan egy hónappal az első randi után aludtam ott nála.
Első két alkalommal sörözni mentünk a moszkva környékén (arra lakunk mindketten), harmadjára teázó az oktogonnál, a negyedikre most nem is emlékszem, ez de gáz... :D utána kávézó és séta (Városmajor), aztán főzés és filmnézés nálam (szexmentesen), következőleg mozi és séta (Vár) aztán kirándulás (budai hegyek), utána séta (Margitsziget) és filmezés nála (itt volt az első csók:)). Szóval az első randitól a csókig is eltelt két hét, a szexig meg még utána kettő, egyébként mi általában a sörözés-teázás-filmezés vonalon szoktunk haladni.
24N és 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!