Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek tőle, így konkrétan, hogy van-e barátja?
Van egy lány, facebookon ismerkedtünk meg, családi állapota egyedülálló, se a fényképei, se az üzenőfali bejegyzéseken semmi jel nem utalt arra, hogy lenne valakije. Beszéltünk már néhány alkalommal, hétvégére randira akartam hívni, viszont tegnap az utolsó beszélgetésünk alkalmával írt egy olyat, hogy most siet mert találkozik a barátjával és mennek valahova. Egy közös ismerősünk van, tőle érdeklődtem, hogy mit lehet tudni erről a lányról, mielőtt először ráírtam volna, de ő se említett semmi olyat, hogy kapcsolatba lenne. (tőle ezt most nem tudom megkérdezni mert elutazott külföldre) Ha ma beszélünk szerintetek teljesen nyíltan így rákérdezhetek, hogy akkor most van-e barátja vagy nincs, ez nem túl "nyers"?
Normális válaszokat légyszi, köszi előre is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!