Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rákérdezzek tőle, így konkréta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákérdezzek tőle, így konkrétan, hogy van-e barátja?

Figyelt kérdés

Van egy lány, facebookon ismerkedtünk meg, családi állapota egyedülálló, se a fényképei, se az üzenőfali bejegyzéseken semmi jel nem utalt arra, hogy lenne valakije. Beszéltünk már néhány alkalommal, hétvégére randira akartam hívni, viszont tegnap az utolsó beszélgetésünk alkalmával írt egy olyat, hogy most siet mert találkozik a barátjával és mennek valahova. Egy közös ismerősünk van, tőle érdeklődtem, hogy mit lehet tudni erről a lányról, mielőtt először ráírtam volna, de ő se említett semmi olyat, hogy kapcsolatba lenne. (tőle ezt most nem tudom megkérdezni mert elutazott külföldre) Ha ma beszélünk szerintetek teljesen nyíltan így rákérdezhetek, hogy akkor most van-e barátja vagy nincs, ez nem túl "nyers"?

Normális válaszokat légyszi, köszi előre is!:)

2012. okt. 4. 18:20
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem nyers. Kérdezd meg. Őszinteség mindig fontos!
2012. okt. 4. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nyers. Érett felnőtt (vagy majdnem felnőtt) emberek vagytok, szerintem ez nem ciki. Az a ciki, ha rányomulsz és kiderül, hogy van neki. Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, bajod nem lehet belőle.:)
2012. okt. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!