Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rákérdezzek?

Figyelt kérdés
Egy hónapja járok egy lánnyal nagyon jól megvagyunk. Hiányoznak szerencsére a kapcsolatból a miért montda, mit akart ezzel és hasonló játszmák, mert tényleg mindent meg tudunk beszélni. Neki korábban egy két és féléves komoly kapcsolata volt, ami október elején ért véget. Pár napja azonban megadta valami miatt a mail fiókjának a belépőkódját és ha akartam, ha nem, láttam hogy a volt pasijával rendszeresen levezelezik, aki még mindig őt akarja. Mondjuk ezt eddig is mondta, hogy jóban vannak szóval nem kéne hogy zavarjon. Megbízok benne, de mégis zavar valahol a dolog, végülis az két és fél év volt, én meg csak egy hónapnál járok. Nekem jót tenne ha ezt megbeszélnénk, de félek ő ezt a leveleiben való kutakodásnak értékelné, pedig ő adta meg a kódot. Bízom benne, tényleg, tudom hogy szeret, de mégis könnyebb lenne, ha ezt tőle hallanám, mikor ezt megbeszéljük. Szerintetek felhozzam a témát, vagy ne?
2012. márc. 24. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy miért adta meg a jelszavát.
2012. márc. 24. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom miért adta meg, mert el kellett valamit intézni, amihez be ekellett lépni és ő nem volt gépközelben, így megkért engem.
2012. márc. 24. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Említsd meg neki,hogy amikor beléptél,láttad levelek feladóit,ha nincs takargatnivalója,úgyis elmeséli,hogy az exe még mindig szereti...satöbbbi.

Ha vallatod,azzal csak ártasz a kapcsolatnak! :)

2012. márc. 24. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne stresszelj ezen. Ha megadta a jelszavát, akkor nincs titkolni valója előtted, megbízik benned, és valószínűleg nincs semmi jelentőssége számára az exszel való levelezésnek.
2012. márc. 24. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
hát ha ezek a kérdések felmerültek benned, akkor az elején az áradozó bevezető a bizalomról meg a tökéletes kapcsolatról teljesen fölösleges volt... mert nem, nem bízol benne. ha már egy ilyen dologtól is kérdést írsz ki, akkor hol marad a "tényleg mindent meg tudunk beszélni"? dolog? kérdezz rá nála.
2012. márc. 24. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igaza van az előttem szólóknak. Ha megadta a jelszavát, akkor annak a tudtában is van hogy láthattad a levelezéseit. Ugyanakkor engem is aggasztana egy kicsit a dolog, viszont nem csinálnék belőle ügyet. Lehet hogy tesztel. Ha vita nyílna abból hogy felhozod neki ezt a témát, akkor már az elején elrontanád a kapcsolatot. Egyenlőre csak próbáld magadban helyre tenni a dolgot. Egy valamit viszont ne csinálj. NE KUTASS AZ E-MAILJEI KÖZÖTT!!!! Az semmi jóra nem vezet. Bízz benne. Ennyit tudok tanácsolni.
2012. márc. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!