Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Rákérdezzek?
Figyelt kérdés
Nyílt dolog, hogy van barátnője a srácnak, még szoktam is odavágni neki, mégis keresi a testkontaktust. És egyszerűen nem tudom leállítani, még jobban csinálja.2011. júl. 21. 18:24
1/9 anonim válasza:
sztem csak 2 esély lehet arra h miért csinálja ezt
1.nyomulni akar rád,neki nem elég 1 pár több kell....
2.a jelenlegit akarja féltékennyé tenni h minnél jobban kívánja őt
de ez csak sztem
2/9 anonim válasza:
mond meg a barátnőjénak majd ő leálitja
3/9 anonim válasza:
Azért csinálja mert szórakozni van kedve és veled megteheti. Már nem azért de velem is mindig ezt csinálták a srácok amikor még hagytam... de már nem hagyom. Bárkit le lehet állítani csak legyél határozott, komoly, kemény, vagy ami épp kell az adott szituban.
4/9 A kérdező kommentje:
Barátnője nem hiszem hogy tudná és nem ismerem.
2011. júl. 21. 18:35
5/9 A kérdező kommentje:
Sokan azt mondták, hogy alapból ilyen, de már nagyon unom és zavar, ahogy közeledik, pedig okot nem adtam rá.
2011. júl. 21. 18:39
6/9 anonim válasza:
Egy erőteljes térdes a lábai közé :D
7/9 anonim válasza:
A pasikban él a vadász ösztön ezt el kell fogadni. Mindig is lesznek csalfa pillantások.
Szerintem a pasi:
-vagy nem elégedett a párkapcsolatával
-nem megbízható
Mondd meg neki, hogy álljon le, ha nem akar semmi komolyat. Vagy ha téged szeretne, de te őt nem, akkor utasítsd vissza. Egy könnyed gesztussal :
pl.: Köszi, örülök, hogy tetszem neked, és hogy érdeklődsz, de ez nem kölcsönös. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó ott a pont.
2011. júl. 22. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!