Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Miért jó ez neki?
Miért van az, hogy párom megbánt. Iszonyatosan haragszom rá, akár több napokig sírok, kedvetlen vagyok. Őt mintha nem is érdekelné. Volt, hogy nagyon buta volt, nagyon fájt a viselkedése. Aztán egyszercsak rájön, hogy hülye volt ugy csinál mintha nem történt volna semmi. Max. bocsánatot kér, levesz a lábamról és minden elvan rendezve.
Miért mindig nekem fáj és ő csinál ugy mintha semmi nem történt volna? Miért érzem magam nagyon rosszul miatta, és őt nem ir érdekli. Miért ilyen?
Volt hogy pár napig nem keresett, mert neki épp olyan kedve volt. Aztán megharagudtam rá hogy ezt mégis hogy képzeli. Az volt a válasz, hogy már megint mi a baj? Fel se fogja, ha bánt. Elvan intézve egy bocsánatkéréssel és lépjünk tovább. De persze mindig- mindig van probléma.
Ő nem akarja, hogy boldog legyek???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!