Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire van köze a párodnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van köze a párodnak, hogy az előző kapcsolatodból való gyereknek mit engedsz?

Figyelt kérdés

- Mennyire szólhat bele, hogy te mit engedsz neki?

- Ő mit engedhet/tilthat neki?

- Anyagiakban szabhat határt?

- Buli, partner, cigi, ruha, smink,..., ezekbe van szava?

És annyi jár minden gyereknek, bármilyen alomból van?

ma 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Özvegy lettem, az új párom apja helyett apja a gyereknek, tehát ugyanolyan jogai vannak, mint az édesapjának lenne, tehát neveli, rászól, véleményt mond, tanácsot ad, ha kell, stb.
ma 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Én nő vagyok, tehát ez esetben nagyrészt nálam lenne a gyerek.

Az új párom is nyilván velem élne tehát szerves része lenne a gyerekemnek.

Biztos meghallgatnám, hogy szerinte mi az amit nem biztos, hogy jól csinálok vagy szerinte másképp is lehetne.

Minden a tálaláson múlik. Ha kérdés nélkül beleszólna és felülbírálna azt biztosan nem hagynám.

ma 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
15%

Amennyiben az én házamban dekkolnak, még jó hogy van közöm hozzá. Ha én pénzemből (is) élnek, akkor meg pálne. De én ezt közölném is mindkettejükkel, hogy mi a helyzet. Nem tartja magát a szabályokhoz következményei lesznek.

Abban az esetben, ha egyik sem játszik, akkor nem mondanám, hogy lenne jogom beleszólni az ő dolgaiba.

ma 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
*pláne
ma 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

3 jó hogy mondod....többet keresek jóval, mint párom. Innentől kuss lesz a neve 😅.

Ez nem egészen így működik.

N 32

ma 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
5: Nem neked írtam ezt ha nem vetted volna észre és semmi közöm sincsen hozzá te mit csinálsz az állítólagos pároddal.
ma 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
állítólagos xd...nekem van legalább 😄.
ma 13:20
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem azért eléggé más ha az a gyerek kisbaba volt amikor az új pár megjelent a család életében, és mindig is “nevelőapa” jellegű kapcsolat volt. Meg más az mikor a gyerek már gimis és akkor kezd randizni valakivel a szülő.
ma 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

7: Mi van neked? Max a szűzességed van meg az. 🤣

A magadfajtának csak a szája nagy. De köszi, hogy itt személyeskedésbe kezdesz, de hé legalább nekem van életem a gyakorin kívül. Neked nincsen annyit már elárultál magadról, amikor belémkötöttél.

Ez csak téged minősít.

ma 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:

"nekem van életem a gyakorin kívül"

Mondja ezt egy gyakoris felhasználó a másiknak.

Gratulálok :D

ma 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!