Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod ahol nem érezte annyira a másik hogy gond van?
Volt ilyen, igen.
Sokkal többet tettem a kapcsolatba, minden barom elvárásnak meg akartam felelni, annyira szerelmes voltam.
Aztán egyszer csak rájöttem, hogy ennek vége, ez az ember nem is szeret, csak kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Sajnos nem tudtam egyből kilépni, vagyis elköltözni. Ezért maradtam. De már beletojtam a kapcsolatba. Ő meg először azt hitte, hogy végre javul, mert megszűnt a vita meg mindenre csak mondtam, hogy rendben. Aztán valahogy fordult a kocka. Ő kezdett el egyre jobban teperni, hogy visszakapja a figyelmem. Egy darabig élveztem ezt annyira, hogy kihasználjam, bevallom őszintén. De amikor inkább már idegesített meg szánalmasnak láttam, akkor már tudtam, hogy ideje kilépni.
Szerinte úgy hagytam el, hogy ő végig mindent megtett értem és imádott. Persze, hogy most is egyedül az én hibám minden, ő tökéletes, ő az áldozat.
Neki ebben mennyire van igaza?
Te mit gondolsz, te miben hibáztál? Min változtatnál, ha visszamehetnél az időben? Vele például újra összejönnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!