Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan kapcsolatod ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol nem érezte annyira a másik hogy gond van?

Figyelt kérdés
Nem érezte vagy tett ellene tartósan, hiába beszéltél vele.
okt. 22. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Meguntam és kitettem.
okt. 22. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
5ből legalább 2 kapcsolat ilyen.
okt. 22. 09:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt, idővel le is zártam.
okt. 22. 09:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, véget is vetettem neki. Segíteni csak azon lehet aki elismeri hogy baj van és tenni is hajlandó érte.
okt. 22. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Másikat nem érdekli annyira, hogy tegyen ellene. Csak az ígérgetés, hitegetés. Ismerős sajnos igen
okt. 22. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Hiába mondtam, jeleztem, beszéltem vele, mintha a falnak beszélnék. Először szerintem azt se hitte el, hogy a szakítás valódi, mert annyira álomvilágban élt a kapcsolatunkat illetően (mondjuk egyébként is). Mintha nem is ugyanabban a kapcsolatban lett volna ő és én.
okt. 22. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
volt, mennie kellett, nem volt menthető, ha passziv az egyik fél akkor ő még nem tart ott ahol kellene, elfejlődtél melőle, vagy elfogadod, vagy lépsz
okt. 22. 10:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, igen.

Sokkal többet tettem a kapcsolatba, minden barom elvárásnak meg akartam felelni, annyira szerelmes voltam.

Aztán egyszer csak rájöttem, hogy ennek vége, ez az ember nem is szeret, csak kell neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Sajnos nem tudtam egyből kilépni, vagyis elköltözni. Ezért maradtam. De már beletojtam a kapcsolatba. Ő meg először azt hitte, hogy végre javul, mert megszűnt a vita meg mindenre csak mondtam, hogy rendben. Aztán valahogy fordult a kocka. Ő kezdett el egyre jobban teperni, hogy visszakapja a figyelmem. Egy darabig élveztem ezt annyira, hogy kihasználjam, bevallom őszintén. De amikor inkább már idegesített meg szánalmasnak láttam, akkor már tudtam, hogy ideje kilépni.

Szerinte úgy hagytam el, hogy ő végig mindent megtett értem és imádott. Persze, hogy most is egyedül az én hibám minden, ő tökéletes, ő az áldozat.

okt. 22. 11:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: mintha barátnőmet hallanám az Utolsó mondatodban
okt. 22. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Neki ebben mennyire van igaza?

Te mit gondolsz, te miben hibáztál? Min változtatnál, ha visszamehetnél az időben? Vele például újra összejönnél?

okt. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!