Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolatomban több mint 1 éve nincs semmi intimitás. Közben szépen lassan belezúgtam egy kollégámba (nem tudja, de nyilván érzi).Másik részleg és otthonról is dolgozunk, de sok közös program van. Elköltözni még 1 évig nem tudok. Mit tennétek?
A legutóbbi alkalommal, mikor közös program volt a kollégámmal, rettenetesen nehezen fogtam vissza magam. Ő egy pillanatra megfogta a lábam, mikor másfelé néztem és már ettől felvillanyozódtam. Hiányzik hogy lássam. Dönthetek úgy, hogy mindent itthagyok és másik albérlet, de akkor esélyes sose lesz saját lakásom. Kutyám is van, ez még inkább nehezítené az olcsó albérlet keresését. Vagy kihúzom ezt az 1 évet ebben a kapcsolatban. Lesz lakás, de közben ez a fennálló helyzet kicsinál lelkileg. 4 órákat alszom. És persze az is lehet, hogy a kollégámnak ez idő alatt lesz kapcsolata.
Rendbehozni a kapcsolatomat már esélytelen. A sok visszautasítás után már nekem sincs kedvem vele lenni. Akárhányszor próbálkoztam, neki fáj ez és az, önző vagyok, nimfomániás vagyok.
Egyrészt szánalmas, hogy ezért képes vagy még 1 évig szenvedni.
Másrészt olyan lakás árak vannak, hogy nem ez az egy év lesz döntő. Hacsak nem keresel havi 4 milliót és ma kezdtél el gyűjteni.
Mi ez az egy év és lesz lakás dolog? Most házasok vagytok?
A kollégád egyedülálló?
Ne hagyd elúszni a kollégát, ne tartson vissza az albérlet. Ez a mostani kapcsolat már nemigen lesz jobb, mert ha egy férfi nemet mond az ágyban, akkor annak a kapcsolatnak reszeltek.
Meg kell nézni, mennyire gondolja komolyan a dolgot a kolléga, és akkor keresni kell ideiglenesen valami szállást, majd szakítani a mostanival. Ha jól alakul, még az is lehet, hogy egy éven belül összeköltözöl a kollégával, és akkor az albi is pipa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!