Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4 éves kapcsolatomban több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éves kapcsolatomban több mint 1 éve nincs semmi intimitás. Közben szépen lassan belezúgtam egy kollégámba (nem tudja, de nyilván érzi).Másik részleg és otthonról is dolgozunk, de sok közös program van. Elköltözni még 1 évig nem tudok. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

A legutóbbi alkalommal, mikor közös program volt a kollégámmal, rettenetesen nehezen fogtam vissza magam. Ő egy pillanatra megfogta a lábam, mikor másfelé néztem és már ettől felvillanyozódtam. Hiányzik hogy lássam. Dönthetek úgy, hogy mindent itthagyok és másik albérlet, de akkor esélyes sose lesz saját lakásom. Kutyám is van, ez még inkább nehezítené az olcsó albérlet keresését. Vagy kihúzom ezt az 1 évet ebben a kapcsolatban. Lesz lakás, de közben ez a fennálló helyzet kicsinál lelkileg. 4 órákat alszom. És persze az is lehet, hogy a kollégámnak ez idő alatt lesz kapcsolata.

Rendbehozni a kapcsolatomat már esélytelen. A sok visszautasítás után már nekem sincs kedvem vele lenni. Akárhányszor próbálkoztam, neki fáj ez és az, önző vagyok, nimfomániás vagyok.

aug. 15. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A mi kapcsolatunk ugyanilyen. Én mennék a helyedben. Akár egy albérleti szobába. Ha van esélyed bokdognak lenni ezzel a férfivel, vagy később egy másikkal, ne hagyd ki. Ilyen kapcsolatokban már nem lehet visszahozni, ami elmúlt.
aug. 15. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Egyrészt szánalmas, hogy ezért képes vagy még 1 évig szenvedni.

Másrészt olyan lakás árak vannak, hogy nem ez az egy év lesz döntő. Hacsak nem keresel havi 4 milliót és ma kezdtél el gyűjteni.

aug. 15. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem meg dugj félre a kollégával és kész. Ha a párodat nem érdekled és tényleg ezen múlik sok minden akkor a kolléga megérti szerintem, hogy nem ugrasz fejest vele egy kapcsolatba. Legalábbis ha igaz biztos el lehet mondani és magyarázni.
aug. 15. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Igen remélem, hogy ez csak vicc. Amúgy meg a kutya miatt nincs intimitás köztetek. Trust me bro
aug. 15. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi ez az egy év és lesz lakás dolog? Most házasok vagytok?

A kollégád egyedülálló?

aug. 15. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Számomra elég gáz az hogy egy vacak kapcsolatba maradnál azért hogy majd egy év múlva tudjál lakást venni. Keress egy olyan albérletet ahova viheted a kutyádat. Amúgy meg igen benne van az hogy a másik fél megún rád várni és keres olyat magának aki tesz is a kapcsolatukért. Ha ezt hagyod elúszni megérdemled hogy szenvedj.
aug. 15. 23:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd elúszni a kollégát, ne tartson vissza az albérlet. Ez a mostani kapcsolat már nemigen lesz jobb, mert ha egy férfi nemet mond az ágyban, akkor annak a kapcsolatnak reszeltek.

Meg kell nézni, mennyire gondolja komolyan a dolgot a kolléga, és akkor keresni kell ideiglenesen valami szállást, majd szakítani a mostanival. Ha jól alakul, még az is lehet, hogy egy éven belül összeköltözöl a kollégával, és akkor az albi is pipa.

aug. 16. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Lényegében ugyan azt írtam mint mindenki más oszt le lettem nullázva 😂😂😂 vicc
aug. 16. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is keress egy albérletet , illetve amig kutya lesz addig szex is lesz ;-) Ne hagyd hogy a kis nyaligátorod a pasidnál maradjon.
aug. 17. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!