Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálta a barátnőm ? Én is túlreagáltam ?
Anyud a sürgősségin, életveszélyben és nem törődtél vele, el volt nyomva? Mit kellett volna csinálj, menj vele moziba?
Itt vágnám ki.
Teljesen természetes, hogy édesanyád volt az első, ebben az esetben! Ilyen barátnőt ne tarts meg semmiképpen magad mellett! Küldd el magadtól!!!
Remélem, hogy már megtetted. Nagyon önző kívánság volt ez tőle ebben az esetben. Az ő édesanyjával is történhet bármi hasonló, és akkor mi lesz?!
Túlreagálta.
Ha ennyi empátia nincs benne és ilyen önző 30 évesen, ha nem tudja egy ilyen szituációban a fontossági sorrendet, én nem várnék tőle sok jót a jövőre nézve sem.
Hát figyelj, még ha esetleg netalán jogosan esett volna neki rosszul valami. Pl durván szólsz hozzá, ignorálod stb, egy felnőtt embernek akkor is kellene legyen annyi érzelmi intelligenciája, hogy felfogja, nem személyesen neki szól a feszült hangulatod.
Másrészt ha a párom épp az egyik legtraumatikusabb élményét éli át, akkor az a minimum, hogy ezt nem tetézem hisztivel...
Szerintem egy normális ember egy ennyire extrém szituációban egyszerűen elnyomja a kellemetlen érzéseit, és a párját helyezi előtérbe.
Nőként mondom, hogy a barátnőd rettentő gázul viselkedett!
Nálam ilyen szituban a Szerelmem az első, Vele lenni, Mellette lenni, törődni Vele, segíteni, támogatni, amiben csak tudom! Alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!