Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálta a barátnőm ? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálta a barátnőm ? Én is túlreagáltam ?

Figyelt kérdés
December elején történt de eddig nem nagyon mondtam senkinek.Anyukámat bevitte a mentő, mert elkezdett vért hányni elájult ,és beverte a fejét.Ez délután történt ,de ég utánnamentünk a sürgősségire ott még majdnem három órát bent volt (ekkor már magánál volt),majd felvitték az emeletre .Utánna hazamentünk elrakodni anyukám cuccait hogy be vigyük utánna ekkor már furcsa volt a barátnőm mert nem beszélt.Viszamentünk bevittük a dolgokat majd hazamentünk a párom ekkor se szólt semmit csak csúnyán nézett hiába kérdeztem mi a baj.Én egész hajnalban nem aludtam az idegességtől csak kivoltam merülve rettegtem,hogy megtörténik ugyanaz mint három évvel ezelőtt apámnál hogy december este bevitték, éjjel pedig csörgött a telefon hogy meghalt.Reggelre aztán nagy nehezen kimondta hogy az volt a baja hogy nem törődtem vele csak az anyámmal voltam elfoglalva ő pedig úgy érezte hogy el van nyomva.Ekkor elkapott az ideg és mondtam neki,hogy fel e fogja a kis agyával hogy mit éltem át tegnap este meg ha nem tetszik menjen haza.(Utánna kiderült hogy daganat volt a gyomrában,azóta szerencsésen kiműtötték .Ekkor ezt még nem tudtam).
ma 09:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem volt idő hazavinni.Bevásárlás közben voltunk és akkor csörgött a telefon hogy menni kell mert baj van.
ma 09:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kiszállt volna és haza buszozik. Minek ment, ha nem akart menni. Meg lehetett volna oldani hogy haza menjen
ma 09:56
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki a pitchába! A világ számára saját magáról szól, csakis ő lehet a középpontjában és csak neki lehet igaza. Nem csak férfiben van nárcisztikus, 0 EQ-val rendelkező ember, hanem nőkben is.

Nagyon beszédes az eset, nem melléd állt, nem támogatott, hanem számon kért, saját magát tolva előtérbe.

Barátom, ha nem akarsz elnyomott, másodhegedűs lenni egész életedben, a papucsok keserű kenyerét rágva akkor offold ezt a történetet!

ma 09:59
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy szerintem sem mutatott túl nagy empátiát a barátnőd, ebben az esetben az lett volna a normális, ha 100% melletted áll.
ma 10:01
 15/29 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam.Mikor visszamentünk elrakni anyukám cuccait akkor nem hazamentem mert én külön lakom már nem az édesanyámmal.
ma 10:01
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

9

Azigen. Mert mondjuk érdekel a párod és a szerettei is.

ma 10:02
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha ez nem valami kamu, akkor dobd a csajt, elmebeteg a leirtak alapján.
ma 10:03
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem kamu .Bárcsak kitaláltam volna.
ma 10:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is át kellene gondolni erősen ennek a kapcsolatnak a jövőjét, mert ha ilyen alapvető vészhelyzetben sem áll melletted, akkor mégis mire számíthatsz majd később tőle?

Értehetetlen számomra, hogy egy ilyen súlyos dolog után, hogy valaki vért hány és elájul, hogy a fenébe tud saját magára gondolni azonnal.

ma 10:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal kuka. Jézusom, nem is értem miért vagy még vele! Anyukád hogy van azóta?
ma 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!