Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálta a barátnőm ? Én is túlreagáltam ?
Dobd ki a pitchába! A világ számára saját magáról szól, csakis ő lehet a középpontjában és csak neki lehet igaza. Nem csak férfiben van nárcisztikus, 0 EQ-val rendelkező ember, hanem nőkben is.
Nagyon beszédes az eset, nem melléd állt, nem támogatott, hanem számon kért, saját magát tolva előtérbe.
Barátom, ha nem akarsz elnyomott, másodhegedűs lenni egész életedben, a papucsok keserű kenyerét rágva akkor offold ezt a történetet!
9
Azigen. Mert mondjuk érdekel a párod és a szerettei is.
Szerintem is át kellene gondolni erősen ennek a kapcsolatnak a jövőjét, mert ha ilyen alapvető vészhelyzetben sem áll melletted, akkor mégis mire számíthatsz majd később tőle?
Értehetetlen számomra, hogy egy ilyen súlyos dolog után, hogy valaki vért hány és elájul, hogy a fenébe tud saját magára gondolni azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!