Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam ha azért szakitottam barátnőmmel mert a fejemhez vágta hogy szégyen hogy csak részmunkaidős állásom van?
Nekem sem jó ez és próbálok is teljes idős munkahelyet szerezni de ez nagyon megalázó volt tőle.
Tönkre ment a cég ahol dolgoztam emaitt egy hónapig munka nélküli voltam és most lett csak ez a munkahely most részmunkaidős. Szerintem ez micsoda szégyen
Ha kettőnk közös jövőjére gondolok, akkor támogatni igyekszem a páromat egy ilyen helyzetben, nem pedig beszólok neki.
(Egyetértek az 1. hozzászólóval. És remélhetőleg empatikusabbat is találsz, nem csak értelmesebbet.)
Ha tényleg csak ennyi történt, akkor ezért hülyeség volt szakítani. Emberek vagyunk, hibázunk, néha kiszalad olyan a szánkon, aminek nem kéne. Sértettségből, indulatból, haragból nem érdemes ilyen horderejű döntést hozni.
Azt csak ti ketten tudhatjátok, milyen előzményei voltak ennek a beszólásnak, mióta és milyen sérelmek gyűlnek.
Segítsek elhelyezkedni? Komolyan kérdezem!
Én arra készülök, hogy megosztom azt a tudásanyagot a szükséget szenvedőknek, amivel rendelkezem, mert profi szintre fejlesztettem az önmarketingemet.
Édesanyámat alapfokú munkaügyi főelőadónak akarta kitaníttatni egy munkatársa a 80-as években, olyan kiemelkedő tehetség volt. Csak sajnos nem fogadta el a lehetőséget. Pedig jobban járt volna.
Szóval? Mi a válaszod? Írhatsz privátban is, ha gondolod! (A délelőtt folyamán én is dolgozom, de délután valamikor tudnék írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!