Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha egy nö régimòdi a pàrkapcsolatok terén? Szereti a régi csalàdmodellt, hisz abban, hogy a férfi az úr a hàznàl úgymond.
Lelke rajta...
Én a teljes szabadság híve vagyok: mindenki azt kezd az életével, amit csak akar. Ha egy nő törtető karrierista akar lenni - oké. Ha egy nő otthon ülő, a férjének alárendelt családanya akar lenni - oké.
Én meghülyülnék az utóbbi felállásban, egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy így éljek, de ha valakinek ez kell, akkor hajrá.
Élni és élni hagyni...
6
Igen, csak ott, ahol a férfi intézett mindent, (feltételezhetően) ő keresett több pénzt, tőle függött a családi egzisztencia, a nő meg nem tudta építeni a karrierjét, mert nevelte a gyerekeket... Hááát, a nő szempontjából kicsit neccesebb a válás.
7 Erre visszadobom a labdàt: mi a jò ha valaki a munkàjànak él , màs nem érdekli.
Én is úgy vagyok vele nem érdekel, màs hogy él de képtelen lennék rà,hogy mondjuk törtetö, karrierista nö legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!