Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha egy nö régimòdi a pàrkapcsolatok terén? Szereti a régi csalàdmodellt, hisz abban, hogy a férfi az úr a hàznàl úgymond.
És ha Rácz Jenő kibssza őt, akkor mi lesz 3 gyerekkel?
Nem az a kérdés, hogy meg lehet-e így élni, kert van olyan pasi aki el tud tartani, miért ne lenne?
A rizikó ebben az, hogy a pasira teszed fel az egész egzisztenciád és jövőd.
Hol elöny az, hogy nulla tapasztalatod van a munkában?
HOL?
Én értem, hogy 100 éve miért nem dolgoztak a nők: volt 7 gyerekük, rendezték a kertet, foglalkoztak az állatokkal, kézzel mostak, kenyeret sütöttek, föztek, takarítottak az egész családra stb. Ez tényleg egy teljes embert igénylő munka volt.
Manapság viszont a háztartási gépek korában nem értem, hogy mi az istent lehet csinálni egész nap. Mármint nyilván eltelik valahogy az idő, de szerintem baromi frusztráló lehet, hogy évtizedeken át semmi értelmeset nem csinálsz. Mondom ezt egy dolgozó anya lányaként, aki nem, nem volt elhanyagolva.
45 Személyeskedés nélkül inkabb egy példa: hazaért mondjuk fél 6ra /8-fél5 ig munka/ és ugyanannyit törödött a gyerekeivel mint aki vàrta haza a sulibòl ebéddel tanult vele stb?
Szeretném elhinni de sokszor magamròl is tudom kettészakadni nem lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!