Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ha a nő megy a pasi után, az miért szégyen, de ha a pasi teszi ugyan ezt, akkor ő romantikus hős szerelmes?
De ha egy nő teszi, akkor csúnyán kinevetik, és le nézik érte.
Ez a tapasztalat, míg ha egy pasi teszi, akkor sajnálják és együtt éreznek vele és úgy tekintenek rá mint ha valami hős szerelmes lenne, tényleg ezt vettem észre.
Hat én pasi vagyok és mentem utána . 2 honap án törtettem . Mert hogy elvileg ö is szeret csak van 1-2 kis probléma. Na ezek után az volt hogy szarrá alaztam magam . azt mondta hogy zakalató vagyok . És hogy miért nem tudom elfogadni?
Szerintem ha egy szakitás megtörtént okkal fölösleges már ugyse lesz olyan mint régen vagy csak egy ideig . Én szeretem még de annyiszor megalázott hogy már jobb igy mintha nem is ö lenne ennyi.
Köszönöm a válaszokat, én egyébként lány vagyok, és szakítás után mentem, az exem után és nagyon meg alázott azzal jött legyen már tartásom, és ki nevetet hogy a nőknél ez szégyen és mit képzelek én magamról meg efféle.
Szóval azért gondoltam azt, hogy lehet ha pasiként tettem volna minden másképpen alakult volna, de mível lányként tettem ezért alázott meg annyira.
7-es vagyok . Teljesen mind1 hogy melyik nem . Én arra tippelek hogy az enyém vagy mint a tied is talált egy másikat egy 3.kat . Mivel most ö van a nyeregbe azt csinál amit szeretne . Ez a tipikus az amit a párkapcsolatba nem mert megtenni majd most kiéli magát mert ugye már nincs rád szükség. De ha esetleg fordulna a kocka hogyha felkeresne akkor legyen tartásod.
Tapasztalatom : Mi 6 évet voltunk együtt . Jele nem volt az egésznek ,hogy esetleg van más is . És most nálunk eljött az a pont hogy még is engem szeret ez csak egy kis fellángolás volt . De én ezek után nem szeretném folytatni . Már nem tudnék benne ugyan ugy bizni . Neked is ajánlom ideje tovább lépni majd más jobban megbecsül .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!