Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom már nem szerelmes jól gondolom?
Egész nap hívogat telefonon, de mikor lenne lehetőségünk h találkozzunk, akkor nem nagyon aktív. Nem töri magát. Tölem se várja el.
Aztán mikor felhív jön a nyáltenger h én vagyok az egyetlen szerelme, akarom e őt, mennyi hely van neki a szívemben. Az elején poén volt, de mostmár így minden nélkül h alig találkozunk egyrészt bánt vele másrészt a plafonon vagyok tőle ha meghallom.
Ez h.ülye? Miért jó ez, mire jó ez?
Az nem lehet, hogy:
- fáradt
- nincs pénze
- családi gondja van
- munkahelyi gondja van
- ...
Bár a kérdés alapján amilyen stílusod van, örülj, hogy egyáltalán elvisel!
Actions speak louder!!
Az egy dolog, hogy mit mind. A lenyeg, hogy mit tesz.
Ha ennyire tudod, hogy menthetetlen, akkor valóban, miért nem szakítasz?
Márpedig ha nem szakítasz most, akkor marad az ultimátum:
vagy változik a helyzet és cselekvéssel, viselkedésével is kimutatja, hogy szeret, és keres, nem csak mondogatja miközben nem keres.
Igazából idő kérdés,e mikor telik be a pohár amúgy is. Viszont az ultimátum valóban nem ér semmit, ha te sem csinálsz semmit, csak mondod. Akkor valóban nincs értelme, mert maga sem veszed komolyan, másrészt a másiknak is komolytalan leszel és ugyanúgy le fog tojni. Szóval csak úgy adj ultimátumot, ha valóban szakítasz a következő ilyen passzivitás sorozatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!