Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a barátomba, de más is tetszik?
Lassan 7 éve vagyok vele együtt, ő az első barátom - mindenben az első. Imádom, őt akarom a gyerekeim apjának, vele akarom leélni az életemet, tökéletes ember, tényleg.
Csakhogy néha megtetszenek más férfiak is, hol csak futólag, de van valaki (ráadásul a barátomon keresztül ismerem..), aki pár éve nagyon bejön, hol kimegy a fejemből, de van, amikor napi sokszor lecsekkolom instán, nézegetem a képeit, jó érzés, ha velünk van (ez max évi 1-2).
Annyira idegesítő érzés, mert egyszerűen tudom, hogy a barátom az igazi, sose találnék hozzá hasoblót, tényleg őszintén szeretem.
Volt valaki hasonló helyzetben? Mit kell ilyenkor tenni? Néha annyira kikészít ez a szitu... :D
Értelmezd újra a szerelem fogalmát.
Ha szerelmes vagy bele akkor nem nézegeted nyálcsorgatva más pasik fotóit.
Nem, nem vagyok gyerek és nem, nem mindegy, hogy kit szeretek.
Egy 7 éves kapcsolattal a hátam mögött azt hiszem egyértelmű, hogy milyen értékeket vallok, gyerekeket szeretnék a barátomtól, az elkövetkezendő pár évben, mellette megöregedni, mert igenis boldog vagyok mellette.
Riherongynak nem mondanám magam, mert ha az lennék, az elmúlt 6 és fél évem valószínűleg nem úgy alakult volna, ahogy, hanem már a 20. kapcsolatomat taposnám -és persze azzal sem lenne semmi gond.
Tény, hogy ez már nem az a rózsaszín, pillangók a gyomorban típusú szerelem, de aki azt hiszi, egész életében így fog érezni a párja mellett, az téved. Egy idő után a dolog átalakul valami mássá - nem rosszabbá, csak mássá.
A vágyódás az új dolgokra azonban megvan, erre is irányult a kérdés, kiváncsi voltam, mások hogy kezelik ezt, többen nagyon hasznosakat írtatok, ezt köszönöm! :)
Szívesen fogadok bármilyen további véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!