Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha szerelmes lenne egy másik nő a párodba és közétek akar állni?
Hagyjuk már az ilyen gyerekes baromságokat. Soha életemben nem foglalkoztam azzal, hogy hány csaj akarja összeszedni a párom. Úgy sem fog megcsalni, minden nap érezteti, hogy én vagyok neki az egyetlen. És ha nyomul rá valaki más? Őt még annyira se érdekli mint engem.
Nem fogja elküldeni az anyjába egyiket sem, minek? Én se küldöm el. Felőlem beszéljen hozzám, annyit jópofizik meg annyit próbál felszedni amennyit csak akar, egyszerűen nem érdekel. Azért senkit nem fogok megalázni, mert vannak érzelmei. A kapcsolatomat úgy sem tudja szétszedni, akkor minek problémázzak rajta? Nekem ez az egész annyira gyerekes.
Ott a pont az elsőnél.
És valóban, miért kell neki hetente fodrászhoz járni? Én a helyedben felajánlanám a következő alkalommal hogy elkísérem őt mert úgyis épp ráérek. Akkor megnézheted saját szemeddel hogy mi a helyzet.
Ha a parodat tényleg nem érdekelné a dolog határozottan leállította volna és akkor nem nyomulna a csaj még mindig.
Én párom kollégájával voltam így.. Többször közölte vele párom, hogy nem igazán érdekli a csaj magánélete, és ő sem akar beszélni a sajatjarol ( közvetlen munkakapcsolatban vannak, így nem ártott finoman kezelni).
A leányzó nem értett a szóból.
Én már kevésbé finoman, de még mindig nagyon kulturáltan,csak egyértelműbben jeleztem neki, hogy mindez azt jelenti hogy hagyja békén ha lehet.
Ez csak méginkább adta alá a lovat..
Aztán megkerestem a barátját. Szépen elmondtam neki, hogy a szép szó mit sem ért, így beszélgessen el vele ő..
Azóta a munkán kívül szava sincs.. Van akinél más nem működik, és van aki értetlen buta pcsa és nem veszi a finom elutasítást...
Én is úgy érzem amit az 1# leírt. A pasid élvezi a szitut. Nem jelezte egyértelműen, hogy őt nem érdekli a nyomulás.
Akit ténykeg nem érdekelne, az egy pillanat alatt lerázná az ilyet hidd el.
Amikor páromnak is volt egy nő aki ment volna tovább, a párom azonnal leállította de még a kapcsolatot is megszakították.
A nő pasijával nem beszélnék, felesleges, a páromon gondolkoznek el.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!