Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 10 honap utan azt erzem, nem vagyok szerelmes, csak szeretem, az hosszu tavon problema lehet?
Ha mellette képzeled el a jövőd, szerintem nem lesz probléma.
A szerelem szerintem így is úgy is elmúlik idővel és átveszi a helyét a ragaszkodás, szeretet.
Én szakítottam valakivel, mert úgy éreztem túl keveset érzek iránta, ő pedig túl sokat ehhez képest irántam.
2 hétre rá a könyörgésével meggyőzött, hogy ő ezt elfogadja és inkább legyek még vele és adjak időt, hátha változik.
2 év telt el és mára ez megfordult, én őrülten szerelmes lettem és most ő hagy el engem.
Minden kapcsolat ilyen. Ez a természetes. A szerelem csak arra van, hogy becsapja az embert, és segítse a kötődés kialakulását azzal, hogy elfedi a választottad hibáit, illetve vágyat kelt iránta. Így hatékony a fajfenntartás. A kötődés megszilárdulásakor (max 1-2 év) pedig már nincs szükség a szerelemre (mert az nagyon megterheli az emésztőrendszert, konkrétan kábítószerként hat), így marad az erős kötődés és elmélyült szeretet.
Apróbb fellángolások lehetnek. El-eltávolodnak egymáatól a felek... ilyenkor kell tenni a kapcsolatért, újra felfedezni egymást. Ennyit lehet tenni.
Kiugrani a kapcsolatból meg... minek, ha 2 év múlva ugyanez a végeredmény????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!