Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok egy nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam pár évvel idősebb lányba, bevallom majd neki és el fogom hívni, ti mit gondoltok a séta jó program randinak, romantikus? Mit gondol erről a 25-28-ig lévő lány korosztály

Figyelt kérdés

2018. febr. 9. 02:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy srácként írok, de szerintem a mostani hidegben nem a legjobb ötlet a kinti séta.
2018. febr. 9. 02:47
 2/7 anonim ***** válasza:
séta? ne viccelj... egy teázó, kávézó, cukrászda ok, de séta február elején? Nooooormális vagy?
2018. febr. 9. 03:11
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Kocsmaba egy vodka narancsra inkabb ...
2018. febr. 9. 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem iszik a lány hála az égnek, szóval akkor ennyire rossz ötlet lenne most elhívni egy sétára ?
2018. febr. 9. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem baj, ha nem iszik, kávézóba, teázóba, akkor is meg lehet hívni. Aztán, ha nem lesz túl hideg, még elmehettek setálni, ha neki is lesz hozzá kedve.
2018. febr. 10. 01:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Sétához hideg van, a -5°C nem séta idő, inkább a +25°C jó sétára.

Ülj be vele egy kávéra, teára, akármire valahová. Ha nincs pénzed erre, és azért akarsz sétálni, akkor keress ingyenes beltéri programot.

2018. febr. 26. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:
séta jó ötlet majd te felmelegíted, öleld meg ha fázna :p
2018. febr. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!