Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam ha azért szakitottam barátnőmmel mert a fejemhez vágta hogy szégyen hogy csak részmunkaidős állásom van?
Figyelt kérdés
Nekem sem jó ez és próbálok is teljes idős munkahelyet szerezni de ez nagyon megalázó volt tőle.
Tönkre ment a cég ahol dolgoztam emaitt egy hónapig munka nélküli voltam és most lett csak ez a munkahely most részmunkaidős. Szerintem ez micsoda szégyen
2022. máj. 12. 01:06
11/12 anonim válasza:
Nem volt szep beszolas (bar valamennyi igazsagtartalma meg szerinted is van, hiszen leirod, hogy neked sem jo ez a helyzet, meg nem veletlenul huztad fel ezen magad). Viszont en tulzasnak erzem azt, hogy egy rossz mondatert szakitunk a parunkkal. Mondjuk gondolom ha neked ennyi eleg volt akkor amugysem volt annyira jo a kapcsolat, akkor meg mindegy is.
12/12 anonim válasza:
"ez nagyon megalázó volt tőle"
És gondolom, ez volt a pont az i-re. Már más baj is lehetett nálatok. Jól tetted, hogy szakítottál. Ha megalázva érezted magad, ez teljesen érthető. Most miért nem vagy biztos abban, hogy jól döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!