Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálta a barátnőm ? Én is túlreagáltam ?
16 a páron érdekel, de az anyja pl rohadtul nem érdekel, nem kedvelem.
A saját problémáim miatt se szeretek fél napokat végigülni kórházban, rendrlőkben. Egy random vadidegen miatt végképp nem csinálnám. (Igen, a párom akárkije számomra idegen. Nem az én rokonom.)
Hazamennék, messengeren megkérdrzném mizu. Ennyi.
ma 11:11
22/29 A kérdező kommentje:
Nagyon gyenge még.Nehezen eszik mert a gyomra nagy részét kivették.A vágás is fáj még neki nagyon hosszan felvágták neki.De legalább hazaengedték mert nem látták hogy maradt volna valami benne.De kezelni kell továbbra is nehogy megint megjelenjen a daganat.
#21 Hú, ez nekem fáj! Még ha nem is érdekelne a párom rokonsága, a páromat szeretem teljes szívemből, NEKI lenne rám szüksége!!! Messenger??? Jó ég!
El nem tudnám képzelni, hogy ne VELE legyek!!!!
#10 vagyok
ma 11:18
Minek kérdeznéd meg hogy mizu? Miért érdekel egy iDeGeN? 😁
ma 11:22
S ha mondjuk téged véletlenül elüt egy autó (ne így legyen), akkor hasonlóan viselkedne? Rohanna hozzád a kórházba, vagy telefonon küldene egy üzit, szégyelld magad ma akart bevásárolni most akkor ki viszi el a boltba?
Aki így viselkedik annak az utóbb - vond le ebből a szükséges konzekvenciákat.
ma 11:39
Nagyon gáz volt a barátnőd.
Ha a helyében lettem volna, még én "rugdostalak" volna (nem mintha kellett volna) hogy menjél, légy vele, megyek én is segíteni. Pláne ha attól rettegsz, hogy talán most látod utoljára - basszus, az se érdekelne, ha egy hétig nem látnálak.
ma 11:41
Mondd, hogy azóta már nem a barátnőd? Ritka tapló és egoista dolog, amit művelt! Nálunk is volt hasonló szitu, apósom ment be anyósommal amikor mentő kellett hozzá, a férjemnek ahogy szóltak indult be hozzá(juk). Én azért nem, mert gyerekünk van és valakinek vele is kellett maradni (délután kapta a telefont, hogy baj van). Én telefonon tartottam a lelket benne, amennyire lehetett (súlyos szívbeteg az anyja és nagyon rosszul volt). Elég felületes a kapcsolatom az anyósommal, mégis aggódtam én is érte, de leginkább a férjemért, mert nagyon kiborult, ami érthető. Pont nem érdekelt, hogy akkor és utána amíg nem kezdett el javulni nem velem/velünk foglalkozott annyira, munka után a kórházba járt, én csináltam addig mindent itthon és a gyerekkel is, mert napokig nem tudhattuk, hogy kijön-e valaha a kórházból.
ma 12:00
28/29 A kérdező kommentje:
De még az.Két és fél éves kapcsolat.Amúgy nem értem miért de egyik percben totál okés vele a dolog a másik percben meg nem beszél velem vagy morog valami mondvacsinált hülyeség miatt mintha valaki totál más lenne mellettem.Ekkor is ilyen "5 perc" lehetett nála mert amúgy nincsen rosszba az anyámmal.
Én sem kedvelem anyós pajtást sőt egyenesen rühellem de ha valami miatt korházba is kerül nem leszek akkora tahó nyomorék hogy a páromra emiatt haragudjak mert ilyenkor leszar. Szerintem ez alap dolog hogy ilyenkor nem a saját igényeink a legfontosabbak. De hát vannak ilyenk nyomorékok látod kérdező.
ma 12:22
Kapcsolódó kérdések: