Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meglátta az exét és emiatt kellett onnan azonnal elmennünk. Túlreagáltam?
2 éve vagyok a barátnőmmel, ha meglátom az exem azonnal elmegyek én is az adott helyről.
Nem akarok vele beszélni , köszönni se stb
Ha a barátnőm velem van csak még kellemetlenebbnek érzem az egészet.
Én megertem a párod viselkedését.
És nincs bennem abszolút semmilyen érzelem az exem iránt.
30/F
Mit nem értesz? Rossz emlékek pl?? Nekem is van olyan exem, aki annyi szenvedést okozott, hogy még egy városban sem akarok vele lakni! Persze ez túlzás, de csak arra akarok célozni, hogy semmilyen körülmények között sem akarok vele találkozni, ha lehet még egy pillantás erejéig sem.
Te egyszerűen nem érzed a másik embert, csak a saját önző szükségleteidet helyezed előtérbe. Mit vártál? Gondolom azt, hogy majd az exe szeme láttára veled smárol...Nagyon gyerekes vagy.
Miért írtad ki újra?
Csak most mellőzted a tényt, hogy a veszekedés után szakítottatok.
Ugye kamukérdés mindkettő?
De hát ott volt éppen elég válasz.
Meg egyébként is szakítottatok. Akkor most azon agyalsz, hogy visszafogadd?
Mindenki ugyanazt válaszolná most is, mint két órával ezelőtt. Láthattad, a válaszok megoszlottak. Én is újra leírhatom, amit akkor írtam, de ezzel mennyivel vagy előrébb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!