Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom aggódni? Van valami köztük vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
A barátnőm mindennap messengerezik egy sráccal van amikor órákig van amikor csak pár percet egy nap több hónapja már de minden áldott nap. Azt mondja csak haverok, a srác messzebb dolgozik,igy személyes találkozás nincs. Engem kezd már nagyon zavarni ez. Beszéltem már vele, de azt mondja csak felfújom. Én nem irogatok egyik lányhaveromnak sem állandóan.2022. júl. 20. 18:25
1/7 anonim válasza:
Kérd meg mutassa be mit írnak egymásnak, ha nincs mit titkolni akkor simán megmutatja
2/7 anonim válasza:
Ahogy az egyes írta. Szerintem érdekli a pasi kicsit kolyabban mint haver. Csak haverral vagy baráttal nem írkálok non stop sose. Aki érdekel komolyabban azzal igen. Lehet hogy a távolság miatt nincs személyes megcsalás de nekem ez sem férne már bele.
3/7 anonim válasza:
Ez az a szitu amikor a majom az egyik kezével még csimpazkodik az egyik ágba de a másikkal már keresi a következőt amibe belekapaszkodva átlendülhet a mostaniról.
4/7 anonim válasza:
Ilyen nőt elhagynék azt irogasson akinek akar....
6/7 anonim válasza:
Ez a dolog nem helyénvaló egy kapcsolatban.
7/7 anonim válasza:
Ez nőtől függ…
Én is elég sűrűn beszélgetek férfi haverokkal telefonon mert messze laknak. Bár párom olyankor kimegy a szobából hogy tudjunk beszélgetni.
Igaz ha hallgatózik is max röhögne😅
Cikkek/smink/ruha/diéta/személyiség/játékok/család/kaja/storyk…. 90%- ilyen témák vannak kivesézve…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!