Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány, lefújnád az esküvőt ekkor?
Figyelt kérdés
Megismered a pasit, ő is bejön, de a körülményei pláne.
Aztán alakul a dolog, ami esküvőbe torkollik. Arra készültök.
És ekkor kiderül, hogy semmi nincs a nevén. A kocsi, lakás, bankszámla, mind a szülei nevén van.
Hogy a francba ne derülne ki egy komoly kapcsolatban, ahol együtt élünk és esküvőt terveznek, hogy miből és hogy (nem) rakta össze azt, ami az övé? A házasság egy vagyoni életközösség is, előtte azért már a felek érintik a kinek mije van kérdéskört és azt is, hogy közösen mit szeretnének elérni illetve ezt miből. Egyáltalán nem látom életszerűnek ezt a szitut, valszeg fikció.
ma 16:26
3/29 anonim válasza:
Vagyis semmilyen nincs, a szülei tollával ékeskedik.
Le, addig míg normális magyarázatot nem ad erre.
ma 16:26
4/29 anonim válasza:
Nekem ez a "kiderül, hogy" azonnali szakítás. Bocs, hazudozik éveken át, aztán megtudom - nyilván mástól -, hogy amúgy nincsen semmije.
És, mielőtt valaki belém kötne, leszrom, de a hazugságot azt nem tolerálom. Főleg az, hogy esküvőt akar, komolyan tervez, de éveken át kamuzik?
Ezek után hogy bízzak meg benne?
ma 16:27
5/29 anonim válasza:
Azért 2-3 év alatt ez kiderül, ha nem direktbe hazudik. Ha hazudott róla évekig, akkor lefújnám, mert nem tudnék bízni benne többet. Ha viszont valaki pár hónap után házasodik, az megérdemli a meglepiket, gyakorlatilag meg se lepődhet rajta. Én nem tenném ezt, szóval, nálam az első eset állhatna fenn, az meg szakítással jár.
ma 16:28
6/29 anonim válasza:
2-es, hogyhogy "hogy nem derül ki"?
A fickó azt mondja, hogy ez meg az az övé - nyilván nem kérsz adásvételi szerződést tőle és nem feltétlezel hazugságot -, és utólag valahogy kiderül, hogy ja, amúgy minden anyuék nevén van.
ma 16:29
7/29 anonim válasza:
Ha konkrétan hazudott róla, akkor mindenképp. De az is kérdés miért van a szülő nevén. Ha a szülők vették és így biztosították, hogy a srác ne herdálja el, az egész okés. Ha a csávó vette és direkt a szülő nevére iratta, mert bizalmatlan, azt nehezebb megbocsájtani. De őszintén alapból eljegyzésbe se mentem volna bele olyannal, akivel ennyire alap dolgokat nem beszélünk meg. Én még bőven eljegyzés előtt tisztáztam a kulcskérdéseket, hogy akar-e gyereket, mennyit akar, hol akar lakni hosszútávon, a pénzügyi kultúránk egyezik-e, hogy áll a befektetésekhez.
ma 16:30
8/29 A kérdező kommentje:
A kérdés elméleti, de 1. miben is nem őszinte? Ilyen alapon, ha valaki felhív a lakására, akkor mondja meg, hogy az albérlet, mert ha annyit kérdez: "Feljössz a lakásomba?", akkor hazudik? Vagy egy hiteles, mondja azt, hogy "Egy banknál lakom, albérletben. És nem, nem úgy értem, hogy a bank mellett."?
9/29 anonim válasza:
Ha hazudott erről, akkor igen.
Ha nem hazudott, akkor kit érdekel?
Egyébként mit értesz azon, hogy a "nevén van"? Mert ilyen jogi kategória nincsen.
10/29 anonim válasza:
Azért most egy eljegyzés szintű kapcsolatról beszélünk, nem egy haveri, felugrassz kapcsolatról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!