Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan, hogy a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy a kapcsolat elején a párod titkolt a facebookon, és környezetében?

Figyelt kérdés

tegnap 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Mármint? Az én párom nem posztol alapból semmit, úgyhogy a random Facebook ismerősei nem tudják, hogy kapcsolatban van. Na majd megtudják, mert én sem vagyok egy nagy posztolós, de idén lesz az esküvőnk és arról tuti teszek ki képeket :D
tegnap 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen amelyik nőzős volt. Kétvexem is "csak" az életben vállalt fel közösségi oldaluk meg ugy nézett ki mint vmi bnőmentes pasinak. Segol rám egy utalas semmi közös kép kapcsolati stáusz nincs.

Egyik se tervezett velem csam hülyítettek évekig meg házassággal de mellettem társkereztek mint utólag kiderult.

tegnap 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem volt, én titkolom a páromat, ugyanis válófélben vagyok, amit a férj úgy húz, ahogy csak tud.

Nem adok lehetőséget arra, hogy még valahogy ezzel is keresztbe tegyen, így csak a nagyon szűk családi köröm tudja.

Persze mindezt megbeszéltem a párommal is még a kezdetek előtt.

tegnap 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem a volt barátnőm a facebookon kifejezetten megtiltotta, hogy utalást tegyek rá, persze a későbbi fiújával rakott ki képet.

Most ismerkedek egy nővel, senki sem tud rólam. családja, ismerősei, senki sem tudhat rólam még. Szüleim persze ismerik már.

tegnap 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 nem mindig rossz ez, nyilván véletlen, de nekem 2 kapcsolatomban is akkor kezdtek problémák előjönni, amikor megosztottuk egymást a közösségi oldalon.

A legutóbbi exemet kértem, hogy ne rakjuk ki 3 nap után, foglalkozzunk inkább egymással. Vérig sértődött, pedig nem is volt titok, mert közös volt a munkahely, odabent mindenki észrevette.

tegnap 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj. Még mindig jobb, mint amikor teszi fel a külvilágnak a képeket a kapcsolat meg haldoklik.
tegnap 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!