Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy utólag jöttetek rá, hogy mennyire meglettetek vezetve a környezetetek irigysége miatt?
Én munkahelyen tapasztaltam, hogy a magyarok ilyenek anyagi szempontból. Ha konkrétat nem mondasz, kipuhatolják. Magánéleti dolgokat pedig mindenki letojja. Udvariasságból szóba kerül, a hol laksz, van-é barátnőd, gyerek stb, de azt tapasztalom, hogyha már magánéleti irigység, akkor az olyan embereket jobban irigylik akik egyedülállóak.
Maguk urai, kötetlenek, általában nincsenek anyagi gondjaik. Én ezt tapasztaltam eddig és egy külső szemlélő is ezt látta, hogy azért ilyenek amilyenek.
Ha nem részesülsz abból a nehézségből amiben ők élnek, akkor nem vagy szimpatikus számukra. Az ember, csak később jön rá ezekre a nehézségekre, de van aki hamarabb rájön és úgy alakítja az életét, hogy ne essen ugyanabba a hibába.
VAgy.. Szerencsétlen vagyok a társkeresésben, de ezt sem mondhatnám, mert nem keresek. :)
Olykor jobb, ha az ember hazudik, de egyféle mesét adj elő, hogy ne ess ki a szerepből. Ja bnő, ja albérlet magas rezsivel, ja alig jut kajára jaaa... :D :D és gyakorold be jól.
Ez csak egy jó tanács. Ha hülye vagy, mert úgy látom az vagy, mindent kiteregetsz a magánéletedből vadidegen embereknek.
Ha így teszel az csak neked lesz rossz, mert az "irigy" emberek neked állnak. Te sem tanulsz a hibáidból mi? Újra beleesel..
Az ilyeneket használják ki, mint te. :) A vesztesekre utaznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!