Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tapasztaljátok, személyesen vagy a környezetetekben, mennyire okoz problémákat, feszültségeket egy kapcsolatban ha a párotok nem szakítja meg az exével a kapcsolatot hanem heti szinten többször is kommunikálnak?
Éppen csak a miért maradt le a kérdésből. Gyerekek miatt? Tök érthető. Munka miatt? Nyilván érdekelne, hogy miért nem lehet megszakítani a munkakapcsolatot, de ezt is el tudom képzelni, stb.
De ha csak “barátok maradtunk”, ezért heti szinten beszélgetnek, az már nekem se lenne szimpatikus.
Nem a tulajdonod a másik, nem sajátíthatod ki csak azért mert most épp jártok. Szakítson meg minden kapcsolatot, mert bizonytalan vagy magadban? Gondolom ezekután még az is zavar hogy időnként lefekteti az EXeket :D
Hagyj teret a másiknak , ne folytasd meg , de ne menj bele egy olyan kapcsolatba ahol nem te vagy az első, de ne is maradj meg egy olyan kapcsolatban ahol melletted elfér egy második...harmadik...negyedik
Nem zavarna
Nekem is van olyan exem akivel evtizedek ota mar csak baratsag van. De en minden kapcsolatomat szepen zartam igy megmaradt a baratsag is tobb esetben. Persze van ami azert elkopik. Van akivel heti szinten tobbszor beszelunk van akivel csak havonta. Ha segitseg kellet mind jott pakkolni koltoztetni. Ahogy en is segitettem pl tortat sutni a parja titkos szulinapi bulijara (cukrasz vagyok)
Ha a paromnak lenne ilyen baratja elfogadnam. Nem a tulajdonom nem rendelkezek vele. Ahogy o sem rendelkezhet ilyen azinten vele.
A mult meghatarozza a jelent is es a jovot. Ha utalkozom feltekenykedem akkor vissza dogom kapni. Rosszat nem akarok magamnak!
Nekem nincsen ilyen az ismerettségi körömben.
Egyébként engem zavarna a dolog. Ha abból indulok ki, hogy ha szakítok valakivel, akkor visszahúz hozzá a szívem, elvégre szerettem... Hát nem tudom, én nem tartom a kapcsolatot az exekkel, szerintem olyan igazi visszaút nincsen onnan.
De nem tudom amúgy, szerintem ha téged zavar, akkor beszélj a partnereddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!