Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem értem miért csinálja ezt
Tegnap este szakított a párom velem.Egyszerűen bejelentette hogy van neki másik nője!De nekem ez így nem áll össze sehogy sem!Ugyan is a múlt hétvégét együtt töltöttük minden rendben volt!Akkor még azt bizonygatta hogy nagyon szeret meg minden!Még a legjobb barátja is 4 szemközt azt kérdezte h tudom e h nagyon szeret a volt párom!Erre mikor eljöttem mint akit kicseréltek volna!Nem is keresett se semmi!Nekem van egy olyan érzésem h az anyukája kavart be,mert nem nagyon csíp!
De itt jön a bökkenő h babát várok tőle,s ezt tegnap derült ki!Mikor írta hogy szakítani akar én mérgemben megírtam neki,hogy babát várok és hogy nem vetetem el!Erre közölte hogy ebbe neki is van beleszólása stb!Én meg közöltem hogy az égvilágon semmi köze hozzá,és legyen boldog a barátnőjével!Babát nagyon szeretném mert már én se vagyok gyerek.Mit csináljak???
Tartsd, meg a babár ha szeretnéd! :) Ne foglalkozz a h*lye exeddel. Nem ő az véletlen amúgy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!