Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a srác?
Van egy fiú a suliban aki 1-2 évvel felettem jár,vagy úgy 2 hete nagyon "kiszúrt" magának. Többször is beszólogatott(nem sértőt,meg durvát)csak azért,hogy odanézzek rá vagy szimplán hozzászóljak.Vagyis felkeltse a figyelmemet.. A srác,elég helyes,szóval bármelyik lányt megkaphatja ha úgy akarja.. A napokban elgondolkodtam azon,hogy vajon miért olyan ismerős nekem. Közben rájöttem,hogy a volt osztálytársamnak a nővérével járt aki egy tipikus pláza cicaszóval ilyen hozzá való csaj..
Ma épp ott állt az ajtóban 2haverjával,észre se vettem.. Megyek le a lépcsőn,és feltűnt,hogy nagyon csend van. Hátranéztem,és a srác pont engem nézett,mosolygott,majd nevetve valamit mesélt a haverjainak miközben mutogatott rám..O.O
Hála istennek többet ma nem találkoztam vele.Fogalmam sincs,hogy mit akar,szívatni,vagy tetszek neki? Bár ahhoz én kevés vagyok..
Mert paprikáskrumplira vágyik
LOL előző :D
Amúgy az elsőnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!