Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon hogyan szólítassz meg egy lányt? Hoygan
ismerkedsz? Lányok, mi az, amivel nem bánnátok ha
leszólítana egy srác?
Figyelt kérdés
Neki még kevés ismerőse van itt, engem viszont sokan ismernek, de nem beszélek sok emberrel. Mivel nyithatnék a lány felé? ha odakerülök mellé onnan mivel lehet indítani? Néha szemezünk is...lányok, hogy vennétek a buszos ismerkedést reggel?
Nekem kicsit kellemetlennek tűnik a buszos ismerkedés de kb csak ott lenne esélyem erre...
Köszönöm a válaszokat.
2011. okt. 26. 17:00
1/8 anonim válasza:
-Te hagytad el ezt a húszezrest?
-Tiéd ez az aranynyaklánc?
erre bíztos ugranak
2011. okt. 26. 17:06
2/8 DakotaDamon válasza:
Én nyitott vagyok ilyesmikre is, de ez én vagyok. :) Ha valaki megszólítani, biztos válaszolnék neki.
Amúgy volt is, hogy buszon ismerkedtem. Volt egy srác, aki reggelente ugyanazzal a busszal járt, mint én. Már nem emlékszem, pontosan, hogy is kezdődött, de asszem' eleinte szemezett, aztán meg elkezdett köszöngetni. Végül már beszélgettünk is. Aztán volt, hogy beállt elém az ajtóba, és csak úgy engedett le, ha adok neki puszit.
2011. okt. 26. 17:10
3/8 anonim válasza:
Utolsó, ez aranyos :D
2011. okt. 26. 17:11
4/8 anonim válasza:
"Aztán volt, hogy beállt elém az ajtóba, és csak úgy engedett le, ha adok neki puszit." Gondlom nem pesti vagy:D
2011. okt. 26. 17:18
5/8 anonim válasza:
Én lazán elegyedem beszélgetésekbe. persze ha a lánynak nem jössz be sokat ne várj az ismerkedéstől. megmondja hol kell leszállnod oszt cső :D
2011. okt. 26. 18:15
6/8 anonim válasza:
Hozzám pont ma reggel jött oda egy srác a trolin(100 másik üres hely volt,a végállomáson szálltunk fel mindketten),azzal a szöveggel,hogy "Szia!Ide ülhetek?"..Na gondoltam mit mondtak,"Igen..."És elkezdte nyomni a betanult szövegét,persze ilyen "én mekkora nagy laza csávó vagyok,nekem semmi nem probléma,akár ma este még le is tudnálak fektetni" stílusban.Úgy viselkedett,mintha vagy 5 éves ismernénk egymást.Mondanom sem kell,alig vártam,hogy elérjünk a cél megállóig és leszálljak! :)
2011. okt. 26. 19:23
7/8 anonim válasza:
mondjak* ..ja és igaz,ha külsőre nem jössz be,akkor ott ne nagyon várj semmit..ez a csúf igazság!..
2011. okt. 26. 19:25
8/8 anonim válasza:
" Szia! Van kedved velem beszélgetni? " "Szia! Hogy érzed magad?" vagy mondjuk egy vicces, meghökkentő momentum is elindíthat egy beszélgetést, főleg, ha ennek következményeképp összemosolyogtok. Esetleg ülj le mellé és olvass egy vicces könyvet, amin fesztelenül felnevethetsz, majd bocsánatot kérsz és közlöd, hogy az olvasott jelenet nagyon vicces volt, majd ha pozitívan reagál, elmeséled. /Ez egy elég specifikus eset, de láttam ilyet egy buszon, és bejött a próbálkozás a srácnak!:)/ Sok sikert, remélem neked is összejön. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!