Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál erre? A barátnőd egy srác ismerősével a srác lakásán megnéz egy filmet. De tényleg nem történik semmi. Csak beszélgetnek, poénkodnak.
erre miért kéne reagálni? rúgnám p*csán aki azért cirkuszol, mert valakihez elmentem dumálni.
29/n
Nem értem a kérdést. Ha valakinek párja van, akkor már mással szóba sem állhat, nem nézhet meg egy filmet, sőt, leginkább maradjon otthon és még telefonon se beszéljen senkivel?
A kérdésre válaszolva: megkérdezném, milyen volt a film, és ha jó, én is megnézném. Mit kell ebből ügyet csinálni?
Csak mert (én vagyok a lány) és a barátom azt mondta,hogy ha én ezt csinálnám,akkor azt mondaná,hogy azonnal mehetek a sráchoz meg a DVD-jéhez...Néztem egy nagyot.
De tényleg nagyon jóban vagyok a sráccal,sokat segítünk egymásnak,megosztunk egymással dolgokat..jó,az is igaz,hogy bejövünk egymásnak egy kicsit..DE tudja,hogy nekem van barátom és szeretem Őt.Ennyi az egész.Normális vagyok,nem egy hülye felelőtlen p*csa!
Fordított esetben: attól függ mennyire ismerem azt az ismerőst. Meg ha tudom, hogy tényleg csak barátok és még régebben se érzett egyikük se többet mint barátság (!), akkor oké, különben rosszul esne.
18/L
Kérdező, te nem barátnő, hanem tulajdon vagy a "barátod" számára.
Ő azért elmegy időnként ide-oda, ugye? Csak neked nem szabad másokkal barátkozni.
Szerintem pedig ez nem bonyolult. Én ha van párom nem DVD-zek kettesben más lányokkal, s ezt a páromtól is elvárom. Ahogy a mondás tartja: Csak két dolog biztos, a halál meg az adók.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!