Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetnék vele, de nem merek?
Van 1 fiú akihez nem merek hozzá szólni se.Max köszönni :$
De beszélgetni nem merek vele.Tetszik nekem.Azt mondta hogy ha beszélgetnénk lehetne több köztünk.Ma a bnőmmel amikor felszálltunk a buszra akkor ott ült.:D Direkt leültünk elé , utána a pasinak a haverja jött.ő nyolcadikos én meg 9 furi tudom de..ezt hagyjuk..
Pedig köszöntünk neki,de nem merek hozzá szólni,pedig annyira beszélgetnék vele,de mégsem merek,félek hogy beégek előtte..:$ nem tudom mit beszéljek vele..pedig :( sgítsetek,annyira jópasiiii :))))))
Legyen önbizalmad. :)
Kicsit lámpalázas vagy. :) Nyugalom. Ez az első. Utána teríts fel vele valami témát. Tök mindegy, hogy mit.
Ó köszi még segítsetek,nem merem :(
Meg igazából most ő is azt várja,hogy menjek oda beszélgetni,meg én is azt várom hogy jöjjön oda.Most mindketten azt várjuk hogy lépjen a másik.De ő csak 2 hetet járt a bnőjével mer szingli akar lenni xd furi,hiszen focista -.- :D De amúgy flörtölgettünk facén meg jókat hülyültünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!