Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok tudnátok a tanácsotokkal segíteni, mert nem igazán látok kiutat? Tanácsra lenne szükségem 27/ F! Kedves moderátorok, nem társkereső szándékkal írtam a dolgot! A többit lentebb fejtem ki!
27 éves vagyok, műveltnek tartanak, munkámat megbecsülik, jó a humorom azt mondják, a nőkkel mindig igyekeztem nagyon tisztességesen bánni, nem strigulákat húztam, nem erre törekedtem, összesen 3 párkapcsolatom volt.
A tavalyi évben kb. 23-25 lánnyal ismerkedtem meg, és mindegyiknél jól alakultak a dolgok egészen addig míg a múltam egy darabja elő nem jött. Elég rossz volt a családi helyzetem gyerekkoromtól, ami akkor oldódott meg rendesen, mikor apám meghalt, tudom furcsán hangzik, de ez van. A családom életét ő tette tönkre és nehezítette egészen ameddig élt, sose volt vele jó viszonyom, mivel anyám és velem is úgy bánt, ahogy én a kutyáimmal sem.
Lelkileg ez az egész annyira megviselt, hogy volt öngyilkossági kísérletem, miután ez kiderült és elterjedt mindenki furcsa szemmel nézett rám, és szó szerint anyámon kívül senki nem tartott ki mellettem...magamra hagyott mindenki..., szóval, ha ezt elmondom egy lánynak az ismerkedés során ( több hét után mondom el csak ), akkor a reakciók két skála között oszlanak meg: köszi, felejtsük el egymást...a másik meg húúú milyen genetikájú gyereked lehetne neked....
Teljesen rendbe jöttem, de azóta is örültnek tekintenek, és úgy kezelnek az emberek...szóval igazából nem látok nagyon kiutat, hogy lesz egy normális párkapcsolatom bármikor is, szexkapcsolat meg nem érdekel, mert eléggé érzelmes, és romantikus alkat vagyok legbelül, illetve csak olyannal bírnék lefeküdni akit szeretek!
Előre is köszönöm, és bocs, hogy nem figyeltem a nyelvtanra és helyesírásra, de sietve írtam!
Ne mondd el nekik!
Furcsa lányok lehetnek, ha ilyenért elhagynak.. és még finoman fejeztem ki magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!