Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért keresnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért keresnek az emberek "barátokat"?

Figyelt kérdés

Én társkeresőzök, de partnert keresek.

Erreföl rengeteg olyanba botlok aki "csak" barátot keres. Minek vesztegetik az időmet?

Ráadásul az online barátkeresésnek számos hátránya van, a partnerkereséshez képest:

- a való életben barátokat szerezni 10-szer könnyebb mint partnert (pl. mert barátból bármennyi lehet, nincs emiatt elutasítás)

- a sima barátnál nem számít a kinézet. (Vagy lehet csak nekem nem?)

- az online társkereső "rizikós": nem látod az embert, lehet kamuprofil, nagyobb az esélye hogy nem válik be. Ezt az ideális partner reményében jobban megéri bevállalni.

- nehezebb kapcsolatot alakítani mint élőben, minek ilyen barát akkor? És majd "találkára" hívja a barátot?

Tehát MI EZ A TREND? Miért csinálják ezt 20onéves lányok is?

Most ne gyertek azzal hogy a szaharában él egy oázisban ahol csak 3 beduin van rajta kívül, mert ilyen nincs.

Tehát ezek ennyire defektesek, vagy én nem tudok valamit?

2019. jún. 8. 13:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Még egy dolog: olyat is làttam hogy instagram követőket akar, amit megértek, mert ez neki üzlet, pénzt kap ebből.

Más kérdés nem leszek a követője.

De a normál barátkeresében mi a jó?

2019. jún. 8. 13:21
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Ha ilyen szavakat használsz, hogy "defektes", akkor nyugodj meg, se barátnak nem keresnek, se társnak. Jobb ha nem írsz senkinek sem, megkíméled őket magadtól. Menjél inkább defektmentes dizsibe, bár ott se nagyon ismerkedj :)
2019. jún. 8. 13:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Mi a bajod ezzel a szóval? Azért használtam mert ez még nem otrombán csúnya szó, de leírja a szituációt. Esetleg a tudatlan, naív szavak jobbak?
2019. jún. 8. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

1. Ők is partnert keresnek, csak te nem jössz be nekik.

VAGY

2. Nem keresnek senkit, csak az egójukat legyeztetik.

2019. jún. 8. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Ezek jobbak egy kicsit, mert defekteset nagyon rossz értelemben szokták használni már ezer éve. Különben akár hiszed akár nem, de valószínű a 3 beduin miatt keresnek barátot. Ezen kívül azért, mert úgy gondolják új barátokkal ismerőssel több lehetőségük lesz elmenni helyekre, hobbikba bekapcsolódni, nem mindig csak a 3 beduinnal találkoznak :))
2019. jún. 8. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Én pl sose jönnék össze idegennel. Számomra teljesen értelmezhetetlen ez az 1-2 randi, tehát max 3-6 óra ismertség után dugunk dolog. Nekem mindig csak olyan párom volt, akit már ismertem régebb óta. Látom hogy hülyítik a barátnőimet, ömlik a hazugság a pasik szájából, bármit csak dughassanak végre. Nekem ez sose hiányzott.

Társkekeresőzni sose társkeressőztem, szóval nem tudom hogy ott mi lehet az ok, nálam ez.

2019. jún. 8. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
30%
Igazad van kérdező.Fogyatékos nők vannak a társkeresőkön 90 százalékban. Ennyi a válasz.
2019. jún. 8. 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Én nagyon rövid ideig társkeresőztem, ott láttam olyat, hogy az emberke csak barátságot rakott be, és kiírta a profilján, hogy azért rakta be, hogy csak barátságot keres, mert előbb el akar beszélgetni, megismerkedni, aztán ha jól alakulnak a dolgok, akkor lehet belőle valami. Később én is így toltam. :D Az előző válaszolóhoz hasonlóan nekem meg kell ismerni valakit emberként ahhoz, hogy eldöntsem, akarok-e vele kapcsolatban lenni, vagy sem.
2019. jún. 8. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha párt keresne valaki tarskeresőn, akkor az nagyon sok első találkozásra lenne szükség ahhoz, hogy tényleg legyen valamelyik ő második is. Ha barátokat keres, akkor van rá esély, hogy néhány napos beszélgetés előzi meg a talkozot, így igy kicsit jobban meg tudja ismerni a másikat. Normál esetben. Nem mondanám, hogy ilyen helyeken mindenki vagy agyon sok a defektes, de tény hogy sok a fura szerzet :) van valakinek jó tapasztalata abból, ha barátot keresett?
2019. jún. 8. 17:23
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, így már kezdem érteni.

Tehát ez lehet egy védekezési mechanizmus a férfiak nyomulása ellen.

Így már érthető.

Ez bennem fel sem merült, mert én tényleg a "nagy ő"-t keresem, mégha nem is szeretem ezt a kifejezést :).

A személyiség az első, szex huszadrangú... bár ezen is ki szoktak akadni.

2019. jún. 8. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!