Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért keresnek az emberek "barátokat"?
Én társkeresőzök, de partnert keresek.
Erreföl rengeteg olyanba botlok aki "csak" barátot keres. Minek vesztegetik az időmet?
Ráadásul az online barátkeresésnek számos hátránya van, a partnerkereséshez képest:
- a való életben barátokat szerezni 10-szer könnyebb mint partnert (pl. mert barátból bármennyi lehet, nincs emiatt elutasítás)
- a sima barátnál nem számít a kinézet. (Vagy lehet csak nekem nem?)
- az online társkereső "rizikós": nem látod az embert, lehet kamuprofil, nagyobb az esélye hogy nem válik be. Ezt az ideális partner reményében jobban megéri bevállalni.
- nehezebb kapcsolatot alakítani mint élőben, minek ilyen barát akkor? És majd "találkára" hívja a barátot?
Tehát MI EZ A TREND? Miért csinálják ezt 20onéves lányok is?
Most ne gyertek azzal hogy a szaharában él egy oázisban ahol csak 3 beduin van rajta kívül, mert ilyen nincs.
Tehát ezek ennyire defektesek, vagy én nem tudok valamit?
Még egy dolog: olyat is làttam hogy instagram követőket akar, amit megértek, mert ez neki üzlet, pénzt kap ebből.
Más kérdés nem leszek a követője.
De a normál barátkeresében mi a jó?
1. Ők is partnert keresnek, csak te nem jössz be nekik.
VAGY
2. Nem keresnek senkit, csak az egójukat legyeztetik.
Én pl sose jönnék össze idegennel. Számomra teljesen értelmezhetetlen ez az 1-2 randi, tehát max 3-6 óra ismertség után dugunk dolog. Nekem mindig csak olyan párom volt, akit már ismertem régebb óta. Látom hogy hülyítik a barátnőimet, ömlik a hazugság a pasik szájából, bármit csak dughassanak végre. Nekem ez sose hiányzott.
Társkekeresőzni sose társkeressőztem, szóval nem tudom hogy ott mi lehet az ok, nálam ez.
Köszönöm, így már kezdem érteni.
Tehát ez lehet egy védekezési mechanizmus a férfiak nyomulása ellen.
Így már érthető.
Ez bennem fel sem merült, mert én tényleg a "nagy ő"-t keresem, mégha nem is szeretem ezt a kifejezést :).
A személyiség az első, szex huszadrangú... bár ezen is ki szoktak akadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!